Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023, 19:55

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.  καθώς δύο χρόνια μετά την εκτέλεσή του έξω από το σπίτι του, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο δύο αδέρφών, ηλικίας 48 και 40 ετών.

Πρόκειται για τους Ιωάννη και Στράτο Λάλα. Η σύλληψη του Ιωάννη Λάλα, πραγματοποιήθηκε στον Νέο Βουτζά. Ο ίδιος όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς βγήκε από το σπίτι του και παραδόθηκε ήσυχα. Παράλληλα το Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ συλλάμβανε στα γραφεία καθαρισμού στη Νίκαια τον μεγάλο αδελφό του Γιάννη, τον Στράτο, 48 ετών.

Τα δύο αδέρφια, οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον ανακριτή και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την προσεχή Τετάρτη.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί μια δημοσίευση που υπάρχει στο προσωπικό προφίλ στο facebook ενός εκ των δύο συλληφθέντων. Πρόκειται για μια φωτογραφία που έχει κοινοποιήσει και αναφέρει ουσιαστικά στοιχεία της προσωπικότητάς του. 

«Αν τον προδώσεις μια φορά, δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος προς εσένα. Να θυμάσαι ότι ο Stratos είναι αγιασμός και φωτιά της κόλασης και η γεύση που δοκιμάζεις εξαρτάται από το πώς του φέρεσαι.», αναφέρονται μεταξύ άλλων στην φωτογραφία. Πρόκειται για κάποιου είδους προειδοποίηση;

Αναλυτικά το περιεχόμενο της φωτογραφίας:

«Απόλυτα ειλικρινής. Μην φοβάσαι τα λόγια του Stratos, να φοβάσαι την σιωπή του. Ο Stratos είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που θα συναντήσεις ποτέ – η καρδιά του είναι φτιαγμένη από υγρά ηλιοβασιλέματα. Αγάπα πλήρως με όλη του την καρδιά και δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανε για να κάνει τους αγαπημένους του ευτυχισμένους. Όμως δεν είναι ένας άνδρας που θα ανεχτεί ψεύτικους ανθρώπους και υποκριτές – προτιμά να περπατά μόνος του από το να περιτριγυρίζεται από ανειλικρινής ανθρώπους. Ο τρόπος να κερδίσεις τον Stratos είναι μέσα από πράξεις και όχι γλυκόλογα. Παρατηρεί κάθε μικρή λεπτομέρεια και για αυτό δεν πρέπει ποτέ να εκμεταλλευτείς την ευγένειά του. Αν τον προδώσεις μια φορά, δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος προς εσένα. Να θυμάσαι ότι ο Stratos είναι αγιασμός και φωτιά της κόλασης και η γεύση που δοκιμάζεις εξαρτάται από το πώς του φέρεσαι.»


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023, 19:55

ΠΗΓΗ