Εν μέσω έντονων φημών για διαζύγιό τους, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρονται να ζουν χωριστές ζωές.

Είναι εδώ και εβδομάδες που υποστηρίζεται πως ο γάμος του ζευγαριού περνά κρίση, με το ζευγάρι να μην έχει φωτογραφηθεί μαζί δημόσια για 47 ημέρες.

Ακολούθησαν μια σειρά από αμήχανες δημόσιες εξόδους, με ειδικούς στη γλώσσα του σώματος να συμπεραίνουν πως το ζευγάρι φαινόταν δυστυχισμένο.

Ενώ το ζευγάρι δεν είναι επίσημα χωρισμένο, υποστηρίζεται όμως ότι περνούν χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο και ψάχνουν να αγοράσουν χωριστά σπίτια.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν χωριστές ζωές, αλλά δεν έχουν ακόμη χωρίσει επίσημα. Σε αυτό το σημείο κάνουν απλώς το δικό τους. Μπήκαν στη σχέση τους πολύ αισιόδοξοι και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν αλλά δεν έχουν αλλάξει» επισήμανε πηγή στο ET.

«Η Τζένιφερ Λόπεζ βλέπει σπίτια και ψωνίζει για το δικό της σπίτι. Στη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου στηρίζεται στη μητέρα της, τις αδερφές και τα παιδιά της.

Ο Μπεν Άφλεκ είναι λυπημένος για όλα, αλλά επικεντρώθηκε στη δουλειά του, στο να είναι εξαιρετικός μπαμπάς και να συνεργάζεται καλά με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Έχει στηριχθεί στον Ματ Ντέιμον και τον στενό κύκλο φίλων του. Ο Ματ είναι πάντα κοντά του και τον υποστηρίζει».

Οι αναφορές έρχονται μετά τους ισχυρισμούς πως το ζευγάρι προσέλαβε τον μεσίτη Santiago Arana από το The Agency για να πουλήσουν την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που αγόρασαν τον περασμένο χρόνο.

Το ζευγάρι, που φέρεται να ζει χωριστά εδώ και εβδομάδες, αγόρασε την έπαυλη αφού περιηγήθηκαν μαζί σε περισσότερα από 80 ακίνητα για να βρουν το τέλειο σπίτι για τη μικτή τους οικογένεια.

Η εμπλοκή του μεσίτη για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ

Εν μέσω φημών για το επικείμενο διαζύγιό τους, μια πηγή ανέφερε στο TMZ πως ο μεσίτης δείχνει το σπίτι τους για περίπου δύο εβδομάδες χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα αγοραστής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ζητάνε περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια για την έπαυλη.

Το TMZ ανέφερε επίσης πως η Τζένιφερ Λόπεζ ψάχνει ήδη για νέο σπίτι, καθώς ο Μπεν Άφλεκ μένει στο ενοίκιο, σε ένα σπίτι 100 χιλιάδων τον μήνα, κοντά στην πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η DailyMail ανέφερε ότι φωτογραφίες από το πολυτελές εσωτερικό της συζυγικής τους κατοικίας εμφανίστηκαν σε ιστότοπους μεσιτών, αφού αφαιρέθηκαν μετά την πώληση του ακινήτου στο ζευγάρι τον περασμένο Μάιο.

Η DailyMail διαπίστωσε πως αυτές οι νέες φωτογραφίες ανέβηκαν στον ιστότοπο ακινήτων Zillow.com την 1η Ιουνίου και στις 5 Ιουνίου. Το σπίτι εξακολουθεί να αναφέρεται ως πωλημένο.

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι και το πλήρωσε με μετρητά μετά από δύο χρόνια αναζήτησης για το σπίτι των ονείρων του σε αυτό που υποτίθεται ότι ήταν ένα παραμυθένιο τέλος στη μακρά ιστορία αγάπης τους.

Σήμερα, πενήντα φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας εξωτερικής φωτογραφίας, είναι ορατές σε πολλές τοποθεσίες ακινήτων ενώ κάποτε δεν υπήρχε καμία.

Έχει επίσης ανέβει μια περιγραφή του ακινήτου που περιγράφει το κτήμα Wallingford. Το οικόπεδο των έξι στρεμμάτων περιλαμβάνει όχι μόνο το κεντρικό κτήριο αλλά και ένα παρακείμενο πρόσθετο σπίτι.

Υπάρχουν γκαράζ για 15 αυτοκίνητα και χώρος στάθμευσης για 80 και ένα υπαίθριο αθλητικό συγκρότημα με μπάσκετ, pickleball, γυμναστήριο και μπαρ, καθώς και πισίνα.



ΠΗΓΗ