Μπορεί ο Μπεν Άφλεκ να έχει χωρίσει με την Τζένιφερ Γκάρνερ προχωρώντας σε νέα σελίδα για την προσωπική του ζωή στο πλευρό με τη Τζένιφερ Λόπεζ, ωστόσο οι δύο γυναίκες φαίνεται να έχουν αντιπαράθεση μεταξύ τους. Και αιτία εκείνος και οι συνήθειες του και συγκεκριμένα η επίμονη συνήθεια του να καπνίζει.

Δημοσιεύματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αδυναμία του ηθοποιού να κόψει το κάπνισμα προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις του τόσο με τη νυν σύζυγό του, όσο και με την πρώην.

Ποια η γνώμη της ηθοποιού για τον Άφλεκ και τις εξαρτήσεις

Τι συμβαίνει με τους 3 τους

Σύμφωνα με το περιοδικό Star, η Λόπεζ και η Γκάρνερ βρίσκονται σε αντιπαράθεση επειδή η Γκάρνερ βρίσκει το τσιγάρο «αηδιαστικό» και έχει ζητήσει από τον Άφλεκ να μην καπνίζει κοντά στα παιδιά τους. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά από τη 14χρονη σχέση τους, η οποία ξεκίνησε το 2004, προτού ο ηθοποιός αρχίσει να βγαίνει ξανά με τη Λόπεζ το 2021.

Η JLo πιστεύει ότι το τσιγάρο βοηθάει τον άντρα της να διαχειριστεί τα άγχη του και να διατηρήσει τη νηφαλιότητά του, καθώς ο Άφλεκ αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ