Ένα υπαίθριο fashion show στους Μύλους της Αλευκάντρας με τα πανέμορφα μοντέλα να φορούν λαμπερά φορέματα που τόνιζαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των φετινών καλλιστείων Παγκόσμιος Τουρισμός 2024. Παρόντες και οι τουρίστες οι οποίοι απόλαυσαν το θέαμα και δεν σταμάτησαν να τραβούν φωτογραφίες και stories για τα social media.

Παράλληλα, οι υποψήφιες έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις που διαφήμισαν το νησί των ανέμων σε όλο μην πλανήτη κερδίζοντας εκατομμύρια likes.

Οι φιναλίστ ξεσήκωσαν την Μύκονο

Η διοργάνωση ανατέθηκε για άλλη μια χρονιά στον πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων, Γιώργο Κουτούλια, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Mykonos Live TV:”

«Προσκαλέσαμε 15 πρέσβειρες της ομορφιάς και του τουρισμού απ’ όλον τον πλανήτη… Τα κορίτσια είναι ενθουσιασμένα… Απολαμβάνουμε την υπέροχη φιλοξενία και τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου…

Η εικόνα της Μυκόνου και της Ελλάδος έχει περάσει μέσα από τα social media των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο”. Λίγες ώρες μετά το εντυπωσιακό show στους Μύλους πραγματοποιήθηκε το διαγωνιστικό σκέλος των καλλιστείων στο beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό με την Miss Serbia να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια.

Η μελαχρινή κούκλα από την Σερβία έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Mykonos Live TV:”Αισθάνομαι καταπληκτικά. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι η πρώτη μου φορά στην Μύκονο αλλά όχι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό καθώς έχω εκπροσωπήσει την πατρίδα μου πάνω από πέντε φορές. Ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός για την καριέρα μου”. Στην ερώτηση αν είναι single απάντησε χαμογελώντας:”Ίσως”!

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ