Και μπορεί η αγάπη της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ να άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου, δεν θα ξεχάσουν όμως ποτέ τα σκαμπανεβάσματα που βίωσαν πριν από 20 χρόνια.

Σε νέα της συνέντευξη η Τζένιφερ Λόπεζ παραδέχτηκε ότι τόσο η ίδια όσο και ο 51χρονος σύζυγός της Μπεν Άφλεκ έχουν μετατραυματικό στρες από τη σχέση τους στο παρελθόν.

Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα. Είμαστε πιο σοφοί. Ξέρουμε επίσης τι είναι σημαντικό, τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή και δεν είναι τόσο πολύ το τι πιστεύουν οι άλλοι. Το θέμα είναι να είσαι αληθινός σε αυτό που είσαι

Έκανε μάλιστα αναφορά, σύμφωνα με το Hollywood Life, στον έντονο έλεγχο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

«Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα. Είμαστε πιο σοφοί» σημείωσε η Τζένιφερ Λόπεζ μιλώντας στο Variety. «Ξέρουμε επίσης τι είναι σημαντικό, τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή και δεν είναι τόσο πολύ το τι πιστεύουν οι άλλοι. Το θέμα είναι να είσαι αληθινός σε αυτό που είσαι», υπογράμμισε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφορεί το επερχόμενο άλμπουμ της «This Is me… Now» στις 16 Φεβρουαρίου που αποτελεί συνέχεια του άλμπουμ της «This Is Me… Then». Ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε εν μέσω της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ.

Το λαμπερό δίδυμο αρραβωνιάστηκε τελικά αλλά ακύρωσε τον γάμο του το 2004. Δύο δεκαετίες μετά και το ζευγάρι αναζωπύρωσε τον έρωτά του και παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2022.

Με τραγούδια για τον Μπεν Άφλεκ

Στο νέο της άλμπουμ η Τζένιφερ Λόπεζ έχει τραγούδια για τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, μεταξύ των οποίων και το «Can’t Get Enough» που του τραγούδησε στον γάμο τους.

«Ως καλλιτέχνες πρέπει να ακολουθούμε την καρδιά μας και τώρα είμαι εγώ που ακολουθώ την καρδιά μου και κάνω κάτι που ίσως όλοι να πίστευαν ότι δεν ήταν η καλύτερη ιδέα, αλλά έπρεπε να το κάνω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Μαζί με το νέο της άλμπουμ, η Τζένιφερ Λόπεζ θα κυκλοφορήσει και μια συνοδευτική ταινία που ανέφερε ότι αποτελεί μια μουσική εμπειρία.

«Πρέπει να το δεις και θα πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Γι’ αυτό το αποκαλώ μουσική εμπειρία. Επειδή υπάρχει μουσική, μπορείς να το δεις, μπορείς να το ακούσεις και μετά μπορείς να το ζήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Για το νέο άλμπουμ της συζύγου του είχε μιλήσει και ο Μπεν Άφλεκ τον Απρίλιο στο podcast «SmartLess». Ενώ επαίνεσε τις ικανότητες της Τζένιφερ Λόπεζ στη συγγραφή τραγουδιών, επισήμανε ότι υπάρχουν μερικά αρνητικά τραγούδια για αυτόν.

«Αγαπώ τη μουσική της. Είναι υπέροχη και τα ξέρω όλα. Τα τραγούδια που έχουν γραφτεί για εμένα έχουν γραφτεί από τη μεγαλύτερη ερμηνεύτρια στην ιστορία του κόσμου, την Τζένιφερ Λόπεζ.

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς για μένα, ίσως τα έχει εμπνευστεί από εμένα γιατί υπάρχουν κάποια αρνητικά πράγματα εκεί μέσα. Είναι απίθανη», σημείωνε χαρακτηριστικά ο Μπεν Άφλεκ.



ΠΗΓΗ