Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο –όπως αποδεικνύεται- έρανος-απάτη, για τον «μικρό Διονύση», που τελικά ονομάζεται Χρήστος και είναι καλά στην  υγεία του.

Η μητέρα του παιδιού απηύθυνε δραματικές εκκλήσεις για το τετράχρονο παιδί της που όπως λέει διαγνώστηκε με καρκίνο στο νεύρο του ματιού του και έπρεπε να ταξιδέψει σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας για εγχείρηση.

Όμως, όπως αποκαλύπτεται, τα έγγραφα από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», που έστειλε η μητέρα του παιδιού προς επίρρωση των λεγόμενών της είναι πλαστά.

Οι γιατροί εξηγούν στο Live News ότι ο ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται, ότι το πρόβλημα υγείας δεν αποτυπώνεται στο έγγραφο με τη σωστή ιατρική ορολογία και πως μια σειρά από στοιχεία υπαλλήλων και σφραγίδες είτε δεν υπάρχουν, είτε πλαστογραφήθηκαν.

«Η γυναίκα είναι απατεώνισσα» λέει ο πεθερός της

«Εγώ είμαι ο πεθερός της, μάλλον μέχρι τώρα είμαι πεθερός της, δεν είμαι πεθερός της, γιατί αυτά είναι… Η ιστορία είναι ότι η γυναίκα είναι απατεώνας. Έχει κάνει πολλές απατεωνιές και μας έχει να τραβάμε κανάλι. Από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω και τι να μου πεις… Εμείς θα πάμε αύριο στον δικηγόρο να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα. Πήγε την άλλη φορά να πάρει δάνειο από την κουνιάδα της, τελείωσε η δουλειά. Η γυναίκα αυτή πάει για απάτη. Τραβιόμαστε 10 χρόνια, τουλάχιστον 7 χρόνια τραβιόμαστε. Είπαμε να της δώσουμε ευκαιρίες. Αυτή δεν παίρνει χαμπάρι. Δεν έχει τίποτα το παιδάκι, τώρα που μπήκε μέσα… πρέπει να υπάρχει κύκλωμα μεγάλο, δεν ξέρω τι γίνεται. Παραμύθια παίζει μωρέ» λέει ο πεθερός της, μιλώντας στο Live News.

Ερωτηθείς αν ήξερε για τον «έρανο», λέει: «Όχι παιδάκι μου, εμείς από τον Ευαγγελάτο τα ακούσαμε την Παρασκευή και ψάχναμε να βρούμε τον δικηγόρο αλλά είναι Σαββατοκύριακο. Εδώ έχουν πάθει πλάκα οι άνθρωποι. Το χωριό όλο έχει πάθει πλάκα.

Για όνομα της Παναγίας, τα παιδιά είναι καλά. (…) Πάνω από όλα, μαγάρισε τα παιδιά της, τα έβγαλε άρρωστα. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχουμε πάθει και εμείς πλάκα. Τζόγο παίζει; Δεν ξέρω τι κάνει, τι γίνεται. Ο γιος μου δουλεύει από το πρωί, 12 ώρες την ημέρα, νταλικέρης οδηγός, 12 ώρες την ημέρα για να μην λείψει στα παιδιά του τίποτα. Εδώ λεφτά εμείς δεν έχουμε δει. Εμένα μου είχε αφήσει 12 χρόνια να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες. Εμείς έχουμε πελαγώσει οι άνθρωποι, καταλαβαίνετε; Εμείς δεν προλάβαμε… Ακόμη ο γιος μου δεν έχει ξεχρεώσει. Μας είχε χρεώσει γύρω στις 70.000 χρέη και τέτοια, παραλίγο να βγούμε στον δρόμο».

«Το παιδί είναι μια χαρά» λέει ο πρώην σύζυγός της

«Δεν έχω καμία ανάμειξη εγώ. Δεν υπάρχει κάτι, το παιδί είναι μια χαρά. Είναι πλαστά όλα αυτά. Έχω τρία χρόνια που περνάω μία ιστορία με πλαστά και τέτοια που ξεκίνησαν. Μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα οικονομικά. Ήταν όλα αφημένα στο έλεος του Θεού, εφορίες. Έχω τρία χρόνια που πληρώνω για να ξεχρεώσω αυτά που μου έχει κάνει εμένα ζημιές, στο δικό μου όνομα, στην οικογένειά μου. Το παιδάκι μου, όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, ήταν 2 χρόνων, έδωσα μία ευκαιρία, στην οικογένεια, στα παιδιά μας, στην οικογένειά μας, να μη διαλύσουμε το σπίτι μας. Έχω τρία χρόνια που πληρώνω. Κοίταξα να μη διαλύσω το σπίτι μου, έχω τρία χρόνια που υποφέρω, έχω τρία χρόνια που πληρώνω.

Δεν ήθελα να τα κάνω όλα, να τα διαλύσω αλλά τώρα δεν παίρνει άλλο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Εγώ δεν ήξερα κάτι. Με πήραν τηλέφωνο και με ξύπνησαν να δω τον Ευαγγελάτο γι’ αυτά που συμβαίνουν και έπεσα από τα σύννεφα, δηλαδή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Στην αρχή δεν το παραδεχόταν, μετά το παραδέχτηκε. Θα πάω σε δικηγόρο, εγώ τελείωσα μετά από αυτό. Δεν ξέρω τι τα έχει κάνει, δεν ξέρω τι λεφτά έχει πάρει, δεν ξέρω τίποτα. Εγώ την πίστεψα για να την παντρευτώ, αλλά αυτά τα πράγματα με ξεπερνάνε» συγκλονίζει.

«Μήπως είναι σύνδρομο Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου;» – Τι λέει η γιατρός που έκανε την καταγγελία

«Επειδή ζω στη Γερμανία που θα γινόταν το χειρουργείο όπως είπε, προθυμοποιήθηκα να τη βοηθήσω και οικονομικά. Δηλαδή, της είχα δώσει τότε ένα ποσό των 100 ευρώ», λέει η γιατρός που έκανε την καταγγελία.

Η γιατρός είχε ανταλλάξει μια σειρά από μηνύματα με τη γυναίκα που την έπεισε ότι ήταν η μητέρα του μικρού Διονύση. Όπως λέει δεν μπορούσε τότε να φανταστεί την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα.

«Εμένα με απασχολεί μήπως δεν ήταν το μόνο κίνητρο τα χρήματα αλλά μήπως έχουμε εδώ κάποια περίπτωση συνδρόμου Μινχάουζεν δι’ αντιπροσώπου. Εντάξει για τα χρήματα μπορεί να το έκανε συμφωνώ, αλλά από εμένα ζητούσε και την ψυχολογική υποστήριξη, ήξερε από εμένα ότι άλλα χρήματα δε θα πάρει» συνεχίζει.

«Μου ζητούσε πολύ συχνά να δημοσιοποιήσω την έκκλησή της, να την κοινοποιώ σε ηθοποιούς, παρουσιαστές, επιχειρηματίες, μέχρι και εδώ πέρα στη Γερμανία στις τοπικές κοινότητες».

Επιμένει η μητέρα του παιδιού – «Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει όλο αυτό το θέμα»

Το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, η γυναίκα που δήλωνε μητέρα του μικρού Διονύση, επιμένει ότι δεν έχει διαστρεβλώσει κανένα στοιχείο.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο στην Πάτρα, οι γιατροί κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασης και μας έστειλαν στην Αθήνα. Κάναμε σειρά εξετάσεων και διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα στο κεντρικό οπτικό νεύρο».

Όπως υποστήριζε την περασμένη Παρασκευή στο LIVE NEWS, η ζωή του παιδιού της κινδυνεύει και η εκείνη αγωνιά. Όπως είπε η ίδια, η περίπτωση του παιδιού είναι χειρουργικής αντιμετώπισης και τους συστήθηκε να πάνε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Γερμανία.

Για τα στοιχεία που προκάλεσαν σάλο και άρχισαν να βάζουν σε σκέψεις για τον έρανο, η γυναίκα επιφυλάχθηκε να απαντήσει, χωρίς όμως από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής να σηκώνει το κινητό της τηλέφωνο.

«Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει όλο αυτό το θέμα, ίσως να είναι κάποιο μπέρδεμα».

Τα σοβαρά ερωτήματα πληθαίνουν μετά τα έγγραφα που αποδείχθηκαν πλαστά. Η γυναίκα που δήλωνε μητέρα του μικρού Διονύση παραμένει εξαφανισμένη τα τελευταία 24ωρα και μια σειρά από άτομα που είχαν καταθέσει χρήματα ζητούν απαντήσεις για όλα όσα έγιναν.



ΠΗΓΗ