Αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε το ΠΑΣΟΚ στον βουλευτή του, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, ο οποίος, μιλώντας στην εκλογική του περιφέρεια, τη Λέσβο, σε εκδήλωση κοπής πίτας και, μάλιστα, των εργαζομένων του νοσοκομείου Μυτιλήνης, άφησε το κοινό άναυδο με τις δηλώσεις του για τα «επιθετικά» έως και… «δολοφονικά σχέδια» της Τουρκίας κατά των ελληνικών νησιών.

«Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδρότητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεών μας», υπογραμμίζουν με νόημα πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, κάνοντας σαφές πως δεν θα ανεχτούν νέο «φάουλ» από τον συγκεκριμένο βουλευτή.

Κάλεσε τον κόσμο να πάρει τα… όπλα

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο κ. Παρασκευαΐδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν… παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και, όπως τόνισε, να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω βουλευτής έχει ήδη προκαλέσει έναν «πονοκέφαλο» στην Χαριλάου Τρικούπη, με τις δηλώσεις του κατά του επικείμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής, στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί «γαλάζιας πατρίδας».

Μάλιστα, όπως είπε, ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις, καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974…

Δεύτερο «χτύπημα» μετά το γάμο ομοφύλων

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω βουλευτής έχει ήδη προκαλέσει έναν «πονοκέφαλο» στην Χαριλάου Τρικούπη, με τις δηλώσεις του κατά του επικείμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όπως υποστήριξε τις προηγούμενες ημέρες, «η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά».

Το ΠΑΣΟΚ και πάλι πήρε αποστάσεις από τις θέσεις Παρασκευαΐδη, διαμηνύοντας πως «δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος».



ΠΗΓΗ