Η πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σήμερα (11/2) μέσω TikTok στο τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με τα ενοίκια και τη στέγαση των πολιτών.

Σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντάς του ότι το πρόβλημα της στέγασης δεν λύνεται με βίντεο στο TikTok.

Η απάντηση Ανδρουλάκη στο TikTok Μητσοτάκη για τα ενοίκια

«To πρόβλημα στέγασης δεν λύνεται με video στο tiktok. Την Παρασκευή στη συζήτηση στη Βουλή καταθέσαμε ένα πλαίσιο προτάσεων για να ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος. Άμεσα», αναφέρει.

Θυμίζουμε ότι, σχολιάζοντας τα μέτρα που έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Λευτέρης Ποταμιάνος, πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής, τόνισε ότι:  «Θεωρώ πως καταφεύγουμε σε άσκοπους πειραματισμούς στην αγορά, σε μία χώρα στην οποία έχουμε πληρώσει ακριβά ανάλογους πειραματισμούς στο αμαρτωλό παρελθόν».

«Αυτά τα κυβερνητικά μέτρα μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα στην αγορά»

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων Ανδρέας Χίου εκτίμησε μάλιστα ότι τα εν λόγω κυβερνητικά μέτρα ενδέχεται να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα στην αγορά από όσα επιχειρούν να λύσουν, γυρνώντας μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ