Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους για τα Invictus Games για να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η λαμπερή Μέγκαν Μαρκλ έλαμπε στα κόκκινα για το ρομαντικό δείπνο με τον πρίγκιπα Χάρι του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους.

Full in love o πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να φεύγει από το πολυτελές ιταλικό εστιατόριο Il Caminetto στο γραφικό χιονοδρομικό κέντρο, με τη χαμογελαστή Μέγκαν Μαρκλ να περπατά αγκαλιά με τον πρίγκιπα Χάρι.

Το λαμπερό ζευγάρι βρίσκεται στη μέση ενός τριήμερου προγράμματος εκδηλώσεων για την προώθηση των Invictus Games 2025 που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο χρόνο.

«Έδειχναν τόσο ερωτευμένοι»

Ήταν νωρίτερα την Τετάρτη που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρακολούθησαν μια εκδήλωση στο βουνό Blackcomb, όπου και τους παρουσιάστηκαν ορισμένοι από τους αθλητές που συμμετείχαν σε προπονητικό καμπ πριν από το αθλητικό γεγονός.

Αργότερα, όμως, το λαμπερό ζευγάρι επέλεξε να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

«Κάθισαν σε μια απομονωμένη γωνιά του κεντρικού εστιατορίου και ήταν όπως κάθε άλλο ζευγάρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χαμογελούσαν και οι δύο όλη την ώρα και ακουμπούσαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Ήταν υπέροχο να τους βλέπω να δείχνουν τόσο ερωτευμένοι» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή στη MailOnline.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ