Η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλος του πληρώματος του Βlue Horizon τον πέταξε από τον καταπέλτη του πλοίου, είχε ένα ευχάριστο νέο μετά από καιρό.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, το ανιψάκι του 36χρονου, βαφτίζεται την Κυριακή (19/11) στον Άγιο Νικόλαο και ο αδερφός του, Νίκος, αποφάσισε να του δώσει το όνομα του.

Η βάφτιση θα γίνει σε κλειστό κύκλο λόγω του πένθους

Μάλιστα, ζήτησε από γνωστό μαντιναδολόγο να γράψει μια μαντινάδα για το μυστήριο της βάφτισης που θα γίνει σε κλειστό κύκλο λόγω του πένθους.

Τι είχε συμβεί

Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το  σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 21:00 το βράδυ, της 5ης Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε ότι ότι πνίγηκε άντρας που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο, ωστόσο βίντεο που ανέβηκαν στα social media, αποκάλυψαν την αλήθεια.

Στις εικόνες, φαίνονται μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon να σπρώχνουν τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε ο ύπαρχος μίλησε στον ασύρματο αμέσως μετά την πτώση του αδικοχαμένου Αντώνη και ανέφερε  στον καπετάνιο πως «υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα», χωρίς να δηλώνεται σαφώς τι ακριβώς έγινε ούτε πως το πλήρωμα τον έριξε στη θάλασσα.

Στη συνέχεια ο καπετάνιος φέρεται να επικοινωνεί σχεδόν αμέσως με το Λιμενικό και το κέντρο επιχειρήσεων και να ενημερώνει πως υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα.

Ωστόσο δεν σταμάτησε για την παροχή βοήθειας και συνέχισε τον απόπλου.



ΠΗΓΗ