Βήμα προς βήμα ερευνούν οι αρχές το ανατριχιαστικό έγκλημα με θύμα την 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου καθώς οι απολογίες της αδελφής της, της μητέρας και της σπιτονοικοκυράς της παρουσιάζουν πλήθος αντιφάσεων.

Αν και η αδελφή της ομολόγησε με κυνικό τρόπο πως σκότωσε την αδελφή της, εντούτοις τα ιατροδικαστικά ευρήματα από την νεκροψία – νεκροτομή δεν συνάδουν με το τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 23χρονη.

Σύμφωνα, πάντως με την Real news ο πατέρας της 23χρονης αναμένεται να ζητήσει τη διενέργεια αναπαράστασης προκειμένου να χυθεί φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η κόρη του έχασε τη ζωή της.

Ο ίδιος μιλώντας στον Ελευθέρο Τύπο αναφέρει ότι δεν πιστεύει λέξη από την απολογία της αδελφής της Φαίης λέγοντας «υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αναιρούν αυτά που λέει» και προσθέτει «πλέον δεν υπάρχει άλλο παιδί, παιδί μου ήταν πριν μερικά χρόνια, τη στιγμή όμως που ένας άνθρωπος αφαιρεί τη ζωή ενός ανθρώπου για εμένα δεν υπάρχει».

Η «προβληματική» ομολογία της αδερφής της

Πέντε ημέρες μετά τη σύλληψη των τριών γυναικών, η αδερφή της Φαίης, Κατερίνα, ομολόγησε ότι ήταν αυτή που διέπραξε τη δολοφονία απαλλάσσοντας, με αυτόν τον τρόπο, την μητέρα της και τη σπιτονοικοκυρά.

«Στις 9 και κάτι το βράδυ, γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μου γύρισε το μάτι. Άρχισα να της φωνάζω ‘που πας πάλι; Με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου’ Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια την βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω κι άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εδώ την πάτησα με το πόδι μου στο λαιμό και της είπα ‘μην φωνάζεις μωρή π***. Έφτασε η ώρα σου. Σε σκοτώνω» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε το όσα έπραξε αφότου δολοφόνησε, όπως ισχυρίζεται, την Φαίη.

«Έβαλα το πτώμα στο υπνοδωμάτιο και το τύλιξα με την κουβέρτα. Κατά τις 11:30 το βράδυ επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε ‘που είναι τα παιδιά;’, εγώ της απάντησα πως κοιμούνται» είπε χαρακτηριστικά.

«Περίμενα με κοιμηθεί κι αυτή και γύρω στις 4 έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στην ομολογία της, δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη της αυτή.

«Μόνη μου τα έκανα όλα, δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα!».

Ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα ιατροδικαστικά ευρήματα δεν βρέθηκαν κακώσεις ή κατάγματα στο λαιμό της 23χρονης.

Επιπλέον, η αδερφή της ισχυρίστηκε ότι έβαλε τη σορό της Φαίης σε ένα κορίτσι μόνη της και ότι διέσχισε την απόσταση από το σπίτι τους μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν.

Ο πατέρας της Φαίης κάνει λόγο για «σκηνοθετημένη ομολογία» της μικρής αδερφής της Φαίης Μπακογιώργου και ισχυρίζεται ότι ««πήρε πάνω της» το φόνο για να καλύψει άλλον ένοχο.



ΠΗΓΗ