Ο Τζόναθαν Μέιτζορς έχασε άλλον έναν κινηματογραφικό ρόλο, υπό το φως της ένοχης ετυμηγορίας του στην υπόθεση της ενδοοικογενειακής βίας.

Τον Δεκέμβριο κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος τρίτου βαθμού, απρόσεκτη πρόκληση σωματικής βλάβης και παρενόχληση σε δεύτερο βαθμό μετά από μια υποτιθέμενη οικογενειακή διαμάχη με την πρώην φίλη του Γκρέις Τζαμπέρι στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο. Η υπόθεση αποτέλεσε τροχοπέδη στην καριέρα του, αφού μέχρι πρότινος ο Μέιτζορς θεωρούνταν ένας από τους ανερχόμενους αστέρες των ταινιών με υπερήρωες της Marvel.

Ο ρόλος που χάνει

Έτσι λοιπόν, ο 34χρονος ηθοποιός δεν θα υποδυθεί πλέον τον Ντένις Ρόντμαν στη βιογραφική ταινία του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, με τον προσωρινό τίτλο  4«8 Hours in Vegas», σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN.

Η υπόθεση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από το περιβόητο ταξίδι του Ρόντμαν στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια των τελικών του ΝΒΑ το 1998. Η παραγωγή της ταινίας είχε αρχικά οριστεί να γίνει υπό την Lionsgate, αλλά το κινηματογραφικό στούντιο δεν εμπλέκεται πλέον και η ταινία δόθηκε πίσω στους παραγωγούς Φιλ Λορντ, Κρις Μίλερ και Αντιτία Σουντ, σύμφωνα με το Deadline. Ο Ρόντμαν είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ