Την ώρα που η 39χρονη δολοφόνος του 43χρονου Σάκη έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την απολογία της, οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τα κίνητρα της επίθεσή της.

Στην απολογία της η γυναίκα που έβαψε με αίμα τα χέρια της το πρωινό της 20ης Ιανουαρίου στη Χαλκίδα, υποστήριξε ότι η αποκάλυψη της ερωτικής της συνεύρεσης με το θύμα στο σύζυγό της άλλαξε τη ζωή της και για το λόγο αυτό έριχνε ευθύνες στον 43χρονο.

«Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητό του, άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα ‘‘πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί’’. Μου απάντησε ‘‘άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο’’ και κινήθηκε για να με χτυπήσει. Τότε ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω» είπε η 39χρονη για τα όσα έγιναν τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης.

«Γνώριζα από το 2011»

Ο σύζυγος της 43χρονης στην κατάθεσή του ανέφερε ότι είχε μάθει από το 2011 ότι κάτι είχε συμβεί μεταξύ της δράστιδος και του θύματος, για το οποίο δεν έλαβε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση από τη γυναίκα του.

«Με τη σύζυγό μου ήμασταν παντρεμένοι από το 2008. Με τον Α.Ν. είχα, όπως προανέφερα, στενή φιλία. Το 2011 άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε συμβεί ανάμεσα στη σύζυγό μου και στον Α.Ν. Παρότι την είχα ρωτήσει επανειλημμένα δεν μου έδινε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση» σημείωσε.

Όπως τόνισε, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσουν οι σχέσεις μεταξύ των δύο φίλων. «Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει η σχέση μου με τον Α.Ν. αλλά και να γίνει αιτία προστριβών ανάμεσα σε εμένα και τη σύζυγό μου. Παρά τις προστριβές καταβάλαμε προσπάθεια και συνεχίζαμε να μένουμε μαζί και να μεγαλώνουμε με αγάπη τα παιδιά μας» συμπλήρωσε.

Τα μαχαίρια της δολοφονίας

Όπως φαίνεται η 39χρονη είχε βάλει σκοπό να βλάψει τον 43χρονο αρκετές μέρες πριν κάνει τη διαδρομή των 20 χιλιομέτρων για να πάει από το σπίτι της μέχρι τη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, «η 39χρονη πήγε μία εβδομάδα πριν σε συγκεκριμένο μαγαζί της πόλης, με το οποίο θα επικοινωνήσουμε και θα ζητήσουμε να κληθεί ο ιδιοκτήτης ως μάρτυρας, αλλά και το υλικό των καμερών. Από το μαγαζί αυτό, η 39χρονη αγόρασε τα δύο μαχαίρια».

Το ένα μαχαίρι, μήκους 31 εκατοστών, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητου του θύματος, ενώ το άλλο, μήκους 27 εκατοστών, το αφαίρεσαν από το άψυχο σώμα του 43χρονου, καθώς βρέθηκε καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του.

Δείτε τα όπλα της δολοφονίας:



ΠΗΓΗ