Όπως αναφέρει σε μύνημά της η Ρωσική εθνοφρουρά, περισσότερα από 10 πτώματα νεκρών βρέθηκαν σε μία από τις τουαλέτες του Crocus City Hall της Μόσχας. Εικάζεται πως κρύφτηκαν εκεί για γλιτώσουν από τους πυροβολισμούς 

Όπως πιθανολογούν οι στρατιωτικοί της εθνοφρουράς και αυτοί που διεξάγουν τις προκαταρκτικές έρευνες, οι άνθρωποι προσπάθησαν να κρυφτούν εκεί από τους πυροβολισμούς, αλλά στη συνέχεια έπαθαν ασφυξία λόγω της φωτιάς που ξέσπασε.

Η Ρωσική Εθνοφρουρά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Crocus City Hall λόγω του ισχυρού καπνού και της πρακτικής αδυναμίας λόγω της πυρκαγιάς, να παραμείνει εκεί περαιτέρω, δήλωσε ο βουλευτής της Κρατικής Δούμας Hinshtein. «Παρά την πυρκαγιά, οι ειδικές δυνάμεις «καθάρισαν» πλήρως το υπόγειο πάρκινγκ, τον 1ο όροφο και μέρος του 2ου ορόφου. Μαζί με τους πυροσβέστες, έβγαλαν έξω τους τραυματίες και απομάκρυναν τα πτώματα» δήλωσε.

Οι νεκροί ανέρχονται σε περισσότερους από 62 – Ανάμεσά τους παιδιά

Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από την αιματηρή επίθεση εναντίον των παρευρισκομένων σε συναυλία κοντά στη Μόσχα αυξήθηκε σε 62 άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Baza. Σε μια πληροφορία που μεταφέρει το Reuters και αρχίζουν και επιβεβαιώνουν περισσότερα μέσα.

Ένας σύνδεσμος με τον κατάλογο δημοσιεύεται στον ιστότοπο του τοπικού υπουργείου Υγείας της Μόσχας. Σύμφωνα με το έγγραφο το οποίο πήρε το in και μετέφρασε, 9 άτομα βρίσκονται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, 41 σε σοβαρή κατάσταση και οκτώ παιδιά είναι μεταξύ των θυμάτων (νεκροί και τραυματίες).

Περί τα 115 άτομα που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στο Crocus City Hall νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, πέντε από αυτά είναι παιδιά, ενώ 60 ενήλικες ασθενείς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο. «Μέχρι σήμερα, 115 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την τρομοκρατική επίθεση, πέντε από αυτούς είναι παιδιά. Ένα παιδί βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση», δήλωσε. Για την ώρα οι δράστες θεωρούνται επιβεβαιωμένα τουλάχιστον 9 και αναζητούνται. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και περισσότεροι.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ