Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε χωριό των Χανίων τα ξημερώματα της Παρασκευής (08/03) ανάμεσα σε μία οικογένεια. Πρόκειται για δύο αδέλφια, 27 και 24 ετών, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να απειλούν ο ένας τον άλλον με μαχαίρι και όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο τσακωμός τους προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων σε συνεργασία με το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.

Ως αποτέλεσμα συνελήφθησαν ο 53χρονος πατέρας για παράνομη κατοχή όπλου, το οποίο κατασχέθηκε, μαζί και ο 24χρονος γιος του. Ο 27χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Σημειώνεται ότι οι λόγοι που τα δύο αδέρφια ήρθαν σε αντιπαράθεση δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (08.03.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων σε συνεργασία με το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, απειλή και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (08.03.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών κλήθηκαν να επιληφθούν σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ενώ αναζητείται ακόμα ένας και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Χανίων.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ