Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Νάντια Μπουλέ ετοίμασε βαλίτσες για Λονδίνο. Ο λόγος την παραμονής της εκεί είναι ότι η ταλαντούχα ηθοποιός κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 3.000 υποψήφιες και να λάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart στη διεθνή παραγωγή του Broadway για το μιούζικαλ «Chicago».

H 39χρονη ηθοποιός Νάντια Μπουλέ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno», και σε σχέση με το γεγονός δήλωσε χαραλτηριστικά: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου και η περίοδος που διανύω είναι πολύ δημιουργική και χαρούμενη. Αυτή η εξέλιξη ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που επιδίωκα να επιστρέψω στα καλλιτεχνικά αλλά δεν περίμενα κάτι τόσο ωραίο, μεγάλο και δυνατό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ».

Στη  συνέχεια του διαλόγου με την παρουσιάστρια η Νάντια Μπουλέ είπε πως βρίσκεται στο Λονδίνο εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ θα μείνει άλλες δύο. Μάλιστα, την ώρα της συνέντευξης στο MEGA η ηθοποιός φανέρωσε στους παρουσιαστές, αλλά και στο κοινό της εκπομπής ότι βρίσκεται στο χώρο που λαμβάνουν χώρα οι πρόβες. Επιπλέον, η Νάντια Μπουλέ συμπλήρωσε πως κάνει 8ωρες πρόβες καθημερινά.

Αναφορικά με το αν έχει βρεθεί μόνη της στο Ηνωμένο Βασίλειο η Νάντια Μπουλέ είπε πως μαζί της είναι η κόρη και ο σύντροφός της. Συγκεκριμένα είπε: «Δε θα μπορούσα να αφήσω τη μικρή, δεν την έχω αφήσει καθόλου. Να φύγω για μια ολόκληρη περιοδεία χωρίς να την έχω μαζί, δεν γίνεται».

Η πρεμιέρα του μιούζικαλ είναι στις 18 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ