Ο Τέρης Χρυσός παραχώρησε μία τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, αποκαλύπτοντας πως μετά από ένα ατύχημα που συνέβη στο σπίτι του, δεν μπορεί πλέον να αυτοεξυπηρετηθεί. Συγκεκριμένα, ο 85χρονος τραγουδιστής μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που περνάει, αναφέροντας πως σκέφτεται ότι πλησιάζει η ώρα να φύγει από τη ζωή, ενώ εξέφρασε και μία επιθυμία του. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είμαι ακόμα στο κρεβάτι από ένα ατύχημα που είχα στο σπίτι μου. Πονάω πάρα πολύ στη μέση και πιο κάτω. 15 μέρες τώρα είμαι στο κρεβάτι. Έπεσα στο μπάνιο τη νύχτα, ζαλίστηκα και χτύπησα στα μαλακά μόρια», περιέγραψε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Οι δηλώσεις του Τέρη Χρυσού

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αυτοεξυπηρετηθώ. Ευτυχώς δίπλα μου μένει ένα ζευγάρι που έρχονται και με βοηθάνε πάρα πολύ. Είχα μία αδελφή και έναν αδελφό, που δυστυχώς πριν από ενάμιση χρόνο, «έφυγαν» και οι δύο μαζί. Έχω πέντε ανίψια, που όλα λύνονται μέσα από το τηλέφωνο», ανέφερε στη συνέχεια ο τραγουδιστής, εκφράζοντας μία επιθυμία του:

«Σκέφτομαι το ένδοξο παρελθόν αλλά και το μέλλον, ότι έρχεται και η δική μου ώρα. Δεν το φοβάμαι αλλά παρακαλάω τον Θεό να μην υποφέρω. Θα ήθελα πάνω στον τάφο μου να γράψετε: Τέρης Χρυσός, ο αδικημένος τραγουδιστής».

Τα προβήματα υγείας

Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πριν από λίγα χρόνια, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Μάλιστα, ο φίλος του, Αντρέας Κουβελογιάννης, αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως ο Τέρης Χρυσός βρίσκεται τις τελευταίες 10 μέρες καθηλωμένος στο κρεβάτι, μετά από πτώση που είχε στο σπίτι του.

Στη δημοσίευσή του ανέφερε: «Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που πέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε, αλλά θέλει καιρό να παραμείνει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ