Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Μαΐου 2023, 15:53

Η νέα μουσική πρόταση του Δημήτρη Λιόλιου είναι ένα τραγούδι γεμάτο αντιθέσεις και αντιφάσεις όπως ακριβώς είναι και η ζωή του καθενός μας.

Οι στίχοι «απαθανατίζουν» σκηνές από  καθημερινές διαδρομές μέσα από στόχους που θέσαμε αλλά αστοχήσαμε και αυτό ίσως δεν μας το συγχωρήσαμε ποτέ. Σε κατευθύνσεις που πήραμε, αλλά στην πορεία χάσαμε τον δρόμο…στην κάθε αδύναμη στιγμή που την πιστέψαμε ως «τέλος» δικό μας σε κάθε προσπάθεια να τα πάρουμε όλα από την αρχή ξανά, σε κάθε προσδοκία που έπαιξε προβλέψιμα τον ρόλο της και μας πόνεσε πολύ, σε κάθε σκέψη χαμηλής αυτοεκτίμησης, στην κάθε φορά που υποπτευθήκαμε ότι η ελπίδα πεθαίνει μονάχα αν τη σκοτώσουμε εμείς οι ίδιοι και όχι αναγκαστικά τελευταία.

Και όλα αυτά σε μια καθημερινότητα που είτε θα΄αντιλαμαβανόμαστε τους εαυτούς μας ως «αγωνιστικά», είτε την ζωή μέσα μας αλλά και γύρω.

«…Ναυαγός στο «πως»

και κάθε μέρα στο πουθενά σημάδι

όλο κινάω για εμπρός

με το μυαλό μου το ρημάδι…»

«Το Αγωνιστικό» ( Στου Ουρανού Μου Το Έλα) είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Δημήτρη στο οποίο υπογράφει o ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική.

Το τραγούδι σαν άκουσμα ταξιδεύει τον ακροατή από την jazz blues μπαλάντα στον progressive rock εναλλακτικό ήχο με έναν ιδιαίτερο τρόπο μουσικά, ακολουθώντας πιστά τα συναισθήματα που αποπνέονται από τον άμεσο στίχο.

Το βίντεο του τραγουδιού προσεγγίζει το θέμα μέσα από μια sketch – cartoon ιστορία της οποίας τα σχέδια δημιούργησε και επιμελήθηκε ο Χρήστος Βατός.

Κυκλοφορεί σε όλες τις streaming διαδικτυακές πλατφόρμες από την Καθρέφτης/SUS4 Music.

 


 

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Μαΐου 2023, 15:53

ΠΗΓΗ