Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, 16:58

Η Πλαίσιο, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του retail, μέσω της εθελοντικής της ομάδας, «Πλάι σου», προχώρησε στη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού, επίπλων γραφείου και παιχνιδιών στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα. Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας και αποσκοπεί στην ενίσχυση ενός οργανισμού που υποστηρίζει και αποκαθιστά παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα. 

Η δωρεά περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, καρέκλες και προσχολικά παιδικά παιχνίδια, για τη βελτίωση των υποδομών του Ιδρύματος και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι. Παράλληλα, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Πλαίσιο ανέλαβε να επισκευάσει υφιστάμενους υπολογιστές, οθόνες και εκτυπωτές που είχε στη διάθεσή του το Ίδρυμα, και οι οποίοι προορίζονται να δοθούν σε οικογένειες που τους έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι, η εταιρεία πρόσφερε, τόσο στους εργαζομένους όσο και στα παιδιά, χαρά, χαμόγελο και αισιοδοξία, κάνοντας το αύριό τους ομορφότερο και πιο φωτεινό. 

Η Πλαίσιο, μέσα από τους εθελοντές της, θα συνεχίσει να υποστηρίζει οργανισμούς και ιδρύματα που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών, αφού η ενίσχυση των οργανισμών αυτών είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023, 16:58

ΠΗΓΗ