Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά εξέδωσε η τομεάρχης Πολιτισμού και βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νάγια Γρηγοράκου.

«Αποχαιρετούμε τον σημαντικό λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που στα 50 χρόνια της καριέρας του αγαπήθηκε από πλήθη κόσμου», σημειώνει η Νάγια Γρηγοράκου.

«Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του λαϊκού, αλλά και του έντεχνου τραγουδιού»

Ακολούθως προσθέτει ότι «η βαριά χαρακτηριστική φωνή του, που λατρεύτηκε «από τον Βορρά μέχρι τον Νότο» θα μείνει αξέχαστη. Όλο το «σινάφι» του , όπως συνήθιζε να λέει, θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου τραγουδιστή και ενός ξεχωριστού ανθρώπου».

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει ότι «συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του λαϊκού, αλλά και του έντεχνου τραγουδιού. Οι περισσότεροι δίσκοι του έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ από τα σπουδαιότερα γεγονότα της καριέρας του ήταν η συναυλία του στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς συγκέντρωσε 17.000 θεατές εντός γηπέδου και 5.000 εκτός, αφού δεν έβρισκαν εισιτήρια».

Τέλος, αναφέρει ότι «εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά

Σημειώνεται ότι σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, όπου έζησε και πραγματοποίησε τα πρώτα βήματα της σπουδαίας καριέρας του.

Το λαϊκό προσκύνημα, όπου οι εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά θα αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας την ερχόμενη Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ