Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, η αγαπημένη μπύρα Carlsberg πραγματοποίησε ένα μοναδικό event με προσκεκλημένους εκπροσώπους των media και συνεργάτες, για να γιορτάσει την έναρξη της παραγωγής της πλέον και στη χώρα μας.

H μπύρα Carlsberg ξανασυστήθηκε ουσιαστικά στο ελληνικό κοινό, μέσα από ένα event που συνδύαζε τον μυστηριακό χαρακτήρα, την κληρονομιά και την καινοτομία που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα του brand, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και το στοιχείο της έκπληξης, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για όλες τις αισθήσεις.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα ενδιαφέρον «ταξίδι» που συνδύαζε όλα τα στοιχεία που κάνουν την μπύρα Carlsberg μοναδική: την ιστορική καταγωγή της από την Κοπεγχάγη της Δανίας, την πλούσια κληρονομιά της, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της ως προς τις πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας, τη στενή της σχέση με την ομάδα της Liverpool FC για πάνω από 30 χρόνια, καθώς και την παγκόσμια καμπάνια του brand, με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό & ambassador της μάρκας, Mads Mikkelsen.

Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν μια παγωμένη Carlsberg, συνοδεία ενός ειδικά σχεδιασμένου μενού, που αναδείκνυε την πλούσια και μεστή γεύση της.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Μαρία Ηρωίδη, Marketing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, καλωσόρισε τους καλεσμένους και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το brand της Carlsberg, η ναυαρχίδα του ομίλου Carlsberg, παράγεται από την αρχή της χρονιάς και στη χώρα μας, στο ζυθοποιείο μας στη Σίνδο. Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την πιο έντονη ενεργοποίηση της μάρκας στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζοντας παράλληλα την γκάμα των συσκευασιών με την παραγωγή και του κουτιού, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει το εργοστάσιό μας στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο ως παραγωγικό, αλλά και ως εξαγωγικό κόμβο, καθώς μέσω της τοπικής μας παραγωγής θα εξυπηρετούμε και τις ανάγκες πολλών αγορών σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Νότια Αμερική».

Από την πλευρά της, η Σοφία Μαυραντζούλη, Brand Manager της Carlsberg στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, εξέφρασε τη χαρά της εταιρείας που είχε την ευκαιρία να γιορτάσει το επίσημο λανσάρισμα του brand της Carlsberg στην Ελλάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ενδιαφέρον να χειριζόμαστε ένα brand, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, και να προσφέρουμε στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό μια premium pilsner μπύρα, διάσημη για τη δροσερή και γεμάτη γεύση της και το διακριτικό άρωμα λυκίσκου. Σήμερα, η χαρά μας είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς μοιραζόμαστε το ουσιαστικό ξεκίνημα της Carlsberg στην Ελλάδα και πάμε μαζί ένα ταξίδι σε έναν «κόσμο» γεμάτο θετικά και μόνο probabilities!».

Αξίζει να σημειωθεί, πως από τον Ιανουάριο του 2023, η παραγωγή της Carlsberg πραγματοποιείται πλέον και στην Ελλάδα, από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με στόχο να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη και τόνωση της ανταγωνιστικότητας της εγχώριας αγοράς μπύρας. Έτσι, η μονάδα παραγωγής της εταιρείας στη Σίνδο, παράγει πλέον το πιο γνωστό brand του ομίλου Carlsberg και σε συσκευασία κουτιού, καθώς και σε όλους τους τύπους βαρελιών (Draught Master Flex & Modular και μεταλλικό βαρέλι), τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Με την πολυετή και πλούσια ιστορία της, η Carlsberg Danish Pilsner κερδίζει εδώ και 175 χρόνια το καταναλωτικό κοινό, με το διακριτικό άρωμα λυκίσκων από την πρώτη γουλιά, συνδυάζοντας την εμπειρία στην τέχνη της ζυθοποίησης, με προσεκτικά επιλεγμένα χαρακτηριστικά και σύγχρονους τρόπους παραγωγής, που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΗΓΗ