Φρίκη προκαλεί η ιστορία της κακοποίησης και του θανάτου του Όλιβερ, του σκύλου ράτσας Χάσκι στην Αράχωβα.

Στην Αράχωβα έχουν μεταβεί δύο αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φρικτής αυτής πράξης.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες –που ξεκίνησαν από την αρχή- για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι στην Αράχωβα

Σύμφωνα με τον Alpha, για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, αναμένεται να οριστεί την ερχόμενη Δευτέρα πραγματογνώμονας, ο οποίος θα εξετάσει μέσω φωτογραφιών τον Όλιβερ, καθώς το σκυλί δεν θάφτηκε ποτέ και πετάχτηκε με βάναυσο τρόπο σε πλαγιά στην Αράχωβα.

Όπως αναφέρεται, ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει τόσο τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ιδιώτης κτηνίατρος όσο και οι δημόσιοι, για να διαπιστώσει εάν τα τραύματα, και συνεπώς η κακοποίηση του Όλιβερ, προέρχονται από άνθρωπο ή από άλλο είδος.

Μπορεί να του επιτέθηκαν άλλα σκυλιά;

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να ερευνούν τη φρικιαστική υπόθεση στην Αράχωβα, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν σχηματίσει και μία δεύτερη υπόθεση εργασίας, εξετάζοντας το σενάριο, τα χτυπήματα να προήλθαν από άλλα σκυλιά, καθώς από τα βίντεο δεν βρίσκουν κάτι ή κάποιον να φωνάζει και να βάζει τον σκύλο σε σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αξιοποιούν μαρτυρίες από την περιοχή, που ανέφεραν πως υπάρχει αγέλη σκύλων η οποία ενδέχεται να επιτέθηκε στον Όλιβερ. Ωστόσο, όπως ειπώθηκε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί, και η πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις.



ΠΗΓΗ