Στη σύλληψη πέντε 14χρονων για επίθεση σε συνομήλικό τους προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στην Αστυνομία από τον ανήλικο για την επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ στα Κουφάλια, σύμφωνα με τη voria.gr.

Η δικογραφία σε βάρος των πέντε ανηλίκων θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, τα πέντε άτομα άσκησαν σωματική βία σε βάρος του 14χρονου, έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, από όπου αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε βάρος των πέντε ανήλικων ημεδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκηδόνας, έπειτα από καταγγελία που πραγματοποιήθηκε για επίθεση που έλαβε χώρα σε βάρος ανήλικου, οδήγησαν στις συλλήψεις πέντε (5) ατόμων.

Πρόκειται για ανήλικους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, βραδινές ώρες χθες (15-11-2023) σε περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας, οι προαναφερόμενοι άσκησαν σωματική βία σε βάρος συνομηλίκου τους, έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε.

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, απ΄όπου αποχώρησε μετά την παροχή Α’ βοηθειών.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».



ΠΗΓΗ