Σε μια αδιανόητη δήλωση απαξίωσης του κόπου των αγροτών προχώρησε ο βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Γιώργος κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης με αιρετούς εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.

Η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Προποντίδας Εμμανουήλ Καρρά. Η αποστροφή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και την αντίδραση της βουλεύτρια Χαλκιδικής και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυριακής Μάλαμα, που ανέδειξε το γεγονός.

«Κάποτε τον αγρότη τον έβρισκα μόνο στο χωράφι, σήμερα τον βρίσκω και μια ώρα στο καφενείο»

Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Γιώργος ανέφερε ότι «εγώ νομίζω σαφέστατα ότι η θέση σας έχει βελτιωθεί και θα σας πω το γιατί: Κάποτε τον αγρότη τον έβρισκα μόνο στο χωράφι, σήμερα τον βρίσκω και μια ώρα στο καφενείο. Παράδειγμα λέω. Σίγουρα η ζωή μας δεν ήταν όπως πριν 20 χρόνια».

Από την πλευρά της η Κυριακή Μάλαμα ρωτά, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν «μετά από τους ελεύθερους επαγγελματίες που για την κυβέρνηση είναι «φοροφυγάδες», και οι αγρότες είναι «τεμπέληδες»;

Καταληκτικά η Κυριακή Μάλαμα τονίζει στην ανάρτησή της: «ποιοι είναι τελικά οι ενάρετοι για την κυβέρνηση; Μόνο ο μεγιστάνας Stern, τον οποίο ευχαριστεί η κυβέρνηση δημόσια για τις αρχαιότητες από τις Κυκλάδες που κατέχει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη;».

Δείτε τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Γιώργου:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ