Η Αλίσια Κιζ έχει συμφιλιωθεί πλήρως με το γεγονός ότι μεγαλώνει. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό The Cut της Νέας Υόρκης, η 42χρονη καλλιτέχνις δήλωσε ότι έχει αποδεχτεί την ηλικία της για διάφορους λόγους.

«Μου αρέσει να γίνομαι ολοένα και πιο σοφή. Μου αρέσει να είμαι πιο συνειδητοποιημένη. Μου αρέσει να έχω επίγνωση του τι πιστεύω», τόνισε χαρακτηριστικά. «Μου αρέσει να «έρχομαι σε επαφή» με όσα σκέφτομαι και να αισθάνομαι άνετα γνωρίζοντας ότι αυτό που πιστεύω είναι το σωστό για μένα, ότι δεν χρειάζεται να αναζητώ τόση επιβεβαίωση από όλους τους άλλους για να αποφασίσω αν κάτι είναι ιδανικό για μένα ή όχι».

«Νομίζω ότι ήταν απλά η συνειδητοποίηση του πόσο πολύ ακολουθούμε τα  κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς, κάτι το οποίο δεν είχα σκεφτεί ποτέ νωρίτερα»

«H καρδιά σου ανοίγει περισσότερο»

Η Κιζ πιστεύει επίσης πως «γίνεσαι πιο όμορφη όσο μεγαλώνεις» επειδή «η καρδιά σου ανοίγει περισσότερο» και «έχεις μια ποιότητα που είναι κατά κάποιον τρόπο πολύ πιο δυνατή». Η τραγουδίστρια του «Diary» είπε πως ξεκίνησε την πορεία της στη μουσική βιομηχανία σε νεαρή ηλικία και έτσι σε βάθος χρόνου, έμαθε πώς να εκφράζει τη γνώμη της.

«Μου άνοιξε τα μάτια για το γεγονός ότι δεν αισθανόμουν άνετα ή όμορφη αν δεν φορούσα την «ασπίδα» μου και αν δεν είχα όλο το πρόσωπο και τα μαλλιά μου (περιποιημένα)  και ωραία ρούχα πάνω μου, (ένιωθα) ότι κατά κάποιο τρόπο ήμουν λιγότερο όμορφη ή απλά λιγότερη. Συνειδητοποίησα ότι, «Ουάου, τι κρύβεται κάτω από όλα αυτά;».

Αυτή η συνειδητοποίηση ήταν εκείνη που επηρέασε τη Κιζ  στην απόφαση της να απαλλαγεί από το μακιγιάζ το 2016.

«Νομίζω ότι ήταν απλά η συνειδητοποίηση του πόσο πολύ ακολουθούμε τα  κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς, κάτι το οποίο δεν είχα σκεφτεί ποτέ νωρίτερα. Απλά δεν το είχα σκεφτεί», δήλωσε.

*Mε πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ