Η Άντζελα Δημητρίου, ο οποία ήταν καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του χρόνου του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, αναφέρθηκε στον γιο της, Βαγγέλη, εμφανώς συγκινημένη.

«Το πρόσεχα πάντα από μακριά όλα τα χρόνια και όταν πήγε φαντάρος και απολύθηκε, ήρθε και με βρήκε μαζί με την γυναίκα που θα παντρευόταν»

Η τραγουδίστρια γέννησε αυτό το παιδί σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ως εκ τούτου, η θεία της τον υιοθέτησε και αυτό το μυστικό έμεινε βαθιά κρυμμένο για 27 ολόκληρα χρόνια.

«Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου»

Αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε: «Κάποια στιγμή το παιδί έπρεπε να μάθει ποια είναι η μάνα του και έφυγε από την κλινική χωρίς την μάνα του. Πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο, το πρόσεχα πάντα από μακριά όλα τα χρόνια και όταν πήγε φαντάρος και απολύθηκε, ήρθε και με βρήκε μαζί με την γυναίκα που θα παντρευόταν. Μέχρι τότε με είχε σαν ξαδέλφη του».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν έφυγε (από καρκίνο η θεία μου), θεώρησα καλό να κάτσω και να του πω όλη την ιστορία. Του είπα λοιπόν ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη, ήταν έγκυος, δούλευε εκεί, γύρισε μετά στην Αθήνα, έμεινε περίπου έναν μήνα για να γεννήσει. Έχει μείνει και με κοιτάζει, μου λέει «ναι» και του λέω πως αυτό το παιδί το λένε Βαγγέλη. Παθαίνει ένα σοκ, (…) ήθελε να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του».

Τέλος, η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου». 

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ