Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Αλκαίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 «Καλύτερα Αργά».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τη γνωριμία με τη μητέρα του στην εφηβεία του.

«Τη μαμά μου τη γνώρισα μεγάλος, στα 16. Πήγα στο αεροδρόμιο κρατώντας μία ταμπέλα με το όνομά της, γιατί δεν με είχε δει ποτέ», εξομολογείται ο Γιώργος Αλκαίος.

«Μέχρι τα 40 μου έλεγα ‘αν είχε γίνει αυτό’ και ‘αν είχε γίνει έτσι’. Δεν πρέπει να αναρωτιέσαι για το παρελθόν, ο μόνος λόγος για να ανατρέξεις σε αυτό είναι για να δεις τι έκανες λάθος», σημείωσε ο Γιώργος Αλκαίος.

«Στο σχολείο πέρασα μία πολύ δύσκολη φάση, γιατί ήμουν το μόνο παιδί χωρισμένων γονιών. Ερχόταν η γιαγιά μου να με πάρει. Εννοείται ότι είχα παράπονο από τη μητέρα μου και της το ανέφερα. Έπρεπε να λύσω τις απορίες μου. Ο πατέρας μου έλεγε τη δική του πλευρά, ήθελα να ακούσω και την άλλη», παραδέχτηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Δεν μπορούσα να μπω στη ζωή της»

«Το ρεζουμέ είναι ότι δύο άνθρωποι δεν τα ‘βρήκανε’. Υπήρχε και ένα παιδί στη μέση. Σήμερα θα ήταν διαφορετική η κατάσταση, τότε ήταν δύσκολο. Πήγα στην Αμερική, κρατήσαμε λίγη επαφή με τη μητέρα μου, μετά ήθελα λίγο να γίνω ανεξάρτητος. Δεν επικοινωνήσαμε για ένα διάστημα, ήθελα τον χρόνο μου», αφηγήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Αλκαίος.

«Μετά την πρώτη 5ετία που έγινα γνωστός, έρχονται οι πρώτες συναυλίες στην Αμερική. Την παίρνω τηλέφωνο για να της πω ότι θα πάω. Της έκλεισα τα εισιτήρια για να έρθει με τον άντρα και τα παιδιά της. Όλη η ελληνική παροικία ήξερε την κατάσταση. Εκεί γνώρισα και τα αδέλφια μου. Η μάνα μου είχε τρία παιδιά, δεν μπορούσα να μπω εγώ στη ζωή της», υπογράμμισε ο Γιώργος Αλκαίος.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ