Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, 16:42

Κάλεσμα στον λαό της Τουρκίας απηύθυνε μέσω Twitter ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να γυρίσει την πλάτη στον Ερντογάν λίγο πριν τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών. Ο μεγάλος αντίπαλος του Ερντογάν τον κατηγορεί άμεσα πως «δέχεται τις οδηγίες της Ρωσίας με σκυμμένο κεφάλι» αλλά και ότι ανάλογα με το εκάστοτε συμφέρον «αποκαλεί τους Τούρκους πολίτες Κούρδους, μετά τρομοκράτες και τέλος μέλη της FETO». 

Ταυτόχρονα, δήλωσε πως «θα αγωνιστεί μέχρι τέλους» και κάλεσε τους πολίτες «να μην παραδώσουν την πατρίδα τους». 

Το μήνυμα του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου

«Από εδώ απευθύνομαι σε όλους. Αυτήν την πατρίδα δεν τη βρήκαμε στον δρόμο. Δεν θα την παραδώσουμε στη λογική που έβαλε 10 εκατομμύρια παράνομους πρόσφυγες και μετανάστες.

Δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα μας σε έναν δήθεν παγκόσμιο ηγέτη που μέχρι πρόσφατα ήταν “συμπρόεδρος” του σχεδίου “Μεγάλη Μέση Ανατολή”, ενώ τώρα δέχεται τις οδηγίες της Ρωσίας με σκυμμένο κεφάλι και τα χέρια μαζεμένα.

Ενώ δεκάδες χιλιάδες πολίτες πέθαναν στο σεισμό, (ο Ερντογάν) από τον φόβο του έδωσε εντολή στον στρατό να σταματήσει, την ώρα που ο κόσμος περίμενε βοήθεια. Δεν θα τους παραδώσουμε την πατρίδα.

Δεν θα παραδώσουμε την πατρίδα μας σε αυτούς που ανάλογα με τον συμφέρον τους αποκαλούν τους Τούρκους πολίτες Κούρδους, μετά τρομοκράτες και τέλος μέλη της FETO.

Νέοι σηκωθείτε όρθιοι. Τινάξτε απο πάνω σας το χώμα του νεκρού. Όποιος αγαπάει την πατρίδα του ας πάει στις κάλπες. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους. Οπωσδήποτε θα νικήσουμε. Οπωσδήποτε!».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023, 16:55



ΠΗΓΗ