Διαψεύδει το δημοσίευμα τοπικού μέσου ότι υπήρξε άγρια συμπλοκή μαθητών Λυκείου από τη Λάρισα και τα Γιάννενα που είχαν πάει εκδρομή στα Τρίκαλα και είχαν επισκεφθεί το χριστουγεννιάτικο πάρκο, ο Μύλος των Ξωτικών.

Ο Μύλος των Ξωτικών, σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «ψευδές» το δημοσίευμα της ιστοσελίδας trikalanews και αναφέρει πως δεν έγινε καμία συμπλοκή στον Μύλο των Ξωτικών.

Μετά και την ανακοίνωση και τη διάψευση από τον Μύλο των Ξωτικών, το αρχικό δημοσίευμα έχει ενημερωθεί

Ακόμα υπογραμμίζει ότι η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση και τονίζει ότι «πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και ουδέποτε θα επιτρεπόταν να εξελιχθεί κάτι αντίστοιχο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Μύλο των Ξωτικών

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο Μύλο των Ξωτικών πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και ουδέποτε θα επιτρεπόταν να εξελιχθεί κάτι αντίστοιχο.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας επισκέπτονται καθημερινά και σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου να ζήσετε μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών».

Πλέον μετά και την ανακοίνωση και τη διάψευση από τον Μύλο των Ξωτικών, το αρχικό δημοσίευμα έχει ενημερωθεί και σημειώνει πως η συμπλοκή έγινε στο κέντρο των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Trikalanews.gr, ενώ οι μαθητές βρίσκονταν στο κέντρο των Τρικάλων, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λογομάχησαν, και μάλιστα τα αίματα ανάψαν, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Η άγρια συμπλοκή που ακολούθησε είχε σαν αποτέλεσμα τρία αγόρια να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων διεξάγει η Αστυνομία στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν για το συμβάν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.



ΠΗΓΗ