Την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ακρίβεια «που δαγκώνει» ειδικά στα σούπερ μάρκετ, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας με κατοίκους του Περάματος, σχολιάζει η Δώρα Αυγέρη.

«’Δαγκώνει η ακρίβεια’, είπε ο πρωθυπουργός! Αλήθεια, ποιος ψήφισε προχθές τον προϋπολογισμό της ακρίβειας που δαγκώνει;», ρωτά χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Μόνο ως κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών και βαριά προσβολή της νοημοσύνης τους μπορεί να εκληφθεί η αναφορά του πρωθυπουργού»

Και προσθέτει: «Ποιος εκτρέφει με τις πολιτικές του το τέρας της αισχροκέρδειας, που δαγκώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις; Ποιος τρέφει το τέρας της διαφθοράς, που καταβροχθίζει το δημόσιο χρήμα;».

Η Δώρα Αυγέρη αναρωτιέται, επίσης, «ποιος αφανίζει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, ενώ την ίδια ώρα υπουργοί του διαφημίζουν αλυσίδες σούπερ μάρκετ;» και, τέλος, «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, σχεδόν πέντε χρόνια τώρα;».

«Μόνο ως κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών και βαριά προσβολή της νοημοσύνης τους μπορεί να εκληφθεί η αναφορά του πρωθυπουργού», τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «πλέον, η αλαζονεία της κυβέρνησης είναι και επικίνδυνη και απροκάλυπτη».​

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πέραμα

«Δεν είναι όλα τέλεια στη χώρα μας, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Ξέρουμε ότι η ακρίβεια ‘δαγκώνει’, ειδικά στο σούπερ μάρκετ, αλλά θέλω να ξέρετε ότι θα είμαστε πάνω από το πρόβλημα, στηρίζοντας τους πιο ευάλωτους, με διαρκείς ελέγχους, ώστε να μην υπάρχει καμία ανοχή στην κερδοσκοπία», δήλωσε ο πρωθυπουργόις, συνομιλώντας με πολίτες στο Πέραμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε, μάλιστα, πως η κυβέρνηση έχει «πολύ φιλόδοξα σχέδια» για το πώς θα υλοποιήσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις στη δεύτερη τετραετία, σημειώνοντας πως «μόλις προχθές ψηφίσαμε τον Προϋπολογισμό του 2024, όπου για πρώτη φορά δίνουμε σημαντικές αυξήσεις σε δημοσίους υπαλλήλους, δίνουμε περαιτέρω αυξήσεις στους συνταξιούχους».

Όπως ανέφερε, επίσης, «μόνο μέσα στο μήνα Δεκέμβριο θα πληρώσουμε 717 εκατομμύρια για να στηρίξουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ακρίβειας, να στηρίξουμε τον εμπορικό κόσμο, τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα».



ΠΗΓΗ