«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου στο ‘Famagusta’. Είναι μια παραγωγή με πολλή ουσία» σημείωσε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης. «Η ιστορία του Famagusta πέρα από τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής, που πρέπει να γνωρίζουμε και να υπενθυμίζουμε, υπάρχουν και κάποιες ιστορίες ανθρώπων που μπορεί να συμβούν πέρα από το έργο, στη διπλανή πόρτα, στην πραγματική ζωή» πρόσθεσε.

«Μου αρέσει να ερωτεύομαι, να δείχνω αυτό που αισθάνομαι και μου αρέσει η κοπέλα που είναι μαζί μου να μπορεί να είναι ήρεμη μέσα της. Να μπορεί να έχει χρόνο να αγαπάει, να προσπαθεί, να παλεύει για οτιδήποτε είναι αυτό»

«Είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτού [του σίριαλ], είναι πολύ καλή η προσέγγιση και καλλιτεχνικά και από την πλευρά του Αντρέα» συνέχισε για τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή του στη σειρά του MEGA. «Υπάρχει αγάπη και νιώθω και τον κόσμο που με στηρίζει. Νιώθω ότι έχω υποχρέωση να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και θα είμαι» κατέληξε.

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Έζησα από μικρός την αναγνωρισιμότητα»

Μιλώντας για την καριέρα του, η οποία ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, ο Βαγγέλης Κακουρώτης είπε: «Έζησα από μικρός την αναγνωρισιμότητα, ήμουν ισορροπημένος. Το ζούσα ουσιαστικά αυτό, όχι υπέρμετρα γιατί μου άρεσε».

«Είμαι λίγο πιο επιλεκτικός. Άκουγα τη μέσα φωνή μου, αν μου λέει ότι κάτι είναι σωστό, μένω» σημείωσε στη συνέχεια για τους φίλους που έχουν περάσει από τη ζωή του. Αντίστοιχα ψύχραιμη μοιάζει η αντιμετώπισή του και στον έρωτα. «Ο έρωτας παίζει πολύ ουσιαστικό ρολό για εμένα» λέει.

«Μου αρέσει να ερωτεύομαι, να δείχνω αυτό που αισθάνομαι και μου αρέσει η κοπέλα που είναι μαζί μου να μπορεί να είναι ήρεμη μέσα της. Να μπορεί να έχει χρόνο να αγαπάει, να προσπαθεί, να παλεύει για οτιδήποτε είναι αυτό» σχολιάζει επίσης. Όσο για το αν είναι ερωτευμένος; «Είμαι ερωτευμένος ναι, με πολλά πράγματα» λέει λακωνικά.

Σε κάθε περίπτωση ο ηθοποιός και τραγουδιστής σκέφτεται το ενδεχόμενο της οικογένειας. «Θέλω να το ζήσω αυτό, θέλω να έρθει η στιγμή που θα είμαι ένα με τη γυναίκα που θα διαλέξω στη ζωή μου. Και θέλω κάποια στιγμή να μεγαλώσω τα παιδιά μου, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Μια πριγκίπισσα και έναν μάγκα θέλω να κάνω» λέει.

«Τις θαυμάστριες τις αντιμετωπίζω με μια ζεστή αγκαλιά»

Τις φανατικές θαυμάστριες, ο Βαγγέλης Κακουριώτης τις αντιμετωπίζει «με μια ζεστή αγκαλιά», όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Άλλωστε, όταν δεν βρίσκεται στην Κύπρο για γυρίσματα, ο Βαγγέλης τραγουδά στο TOKIO με την Ιουλία Καλλιμάνη και ετοιμάζει τα νέα του δισκογραφικά βήματα. «Είμαι πολλές ώρες στο στούντιο, θέλουμε να βγάλουμε ένα επόμενο τραγούδι».

Δείτε τι είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης στο βίντεο που ακολουθεί:



ΠΗΓΗ