Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, 14:53

Με ένα δελτίο Τύπου οι τρεις δικηγόροι της οικογένειας Καραϊβάζ ζητούν να μην υπάρξει καμία διαρροή της δικογραφίας, με δεδομένο ότι η έρευνα για να συλληφθούν όλοι οι δράστες της δολοφονίας συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ να μην διαρρεύσουν κανένα στοιχείο της δικογραφίας που θα έρθει στην κατοχή τους. Η ανάκριση είναι μυστική και οι τυχόν διαρροές θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσχέρεια στην ανακριτική διαδικασία».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Στάθας Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ και οι δικηγόροι Σπύρος Χαριτάτος και Ρόη Παυλέα, δικηγόροι της μητέρας και της αδερφής του δημοσιογράφου.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγα μόνο 24ωρα μετά τη δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας που δήλωσαν ενώπιον του 30ου ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση τόσο η σύζυγος και ο γιος, όσο και η μητέρα και η αδερφή του δημοσιογράφου.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει άλλα τρία άτομα, ενώ το μυστήριο παραμένει για το που βρίσκεται το σκούτερ που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες για το δολοφονικό σχέδιο εναντίον του δημοσιογράφου.

Η δικογραφία είναι ογκοδέστατη με τον ανακριτή πλέον να έχει τον πρώτο λόγο στις ενέργειες που θα γίνουν από εδώ και πέρα για να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Μαΐου 2023, 14:53

ΠΗΓΗ