Η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελισάβετ Σπανού λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, μίλησε για την κατάψυξη ωραρίων που είχε κάνει στο παρελθόν και την κοινωνική πίεση που βιώνει μια γυναίκα για να κάνει παιδιά.

Η τραγουδίστρια, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε πως μόλις έκανε κατάψυξη ωαρίων ένιωσε μεγάλη ανακούφιση.

Πάνω σε αυτό η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Ταυτίστηκα πάρα πολύ με την Ελισάβετ γιατί περιέγραψε το πώς ακριβώς είχα νιώσει και εγώ το 2016 που είχα κάνει την κατάψυξη ωραρίων, την οποία τελικά δεν την χρειάστηκα και ποτέ, γιατί λίγες εβδομάδες μετά γνώρισα τον Θοδωρή και έμεινα με φυσιολογικό τρόπο έγκυος».

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι σαν και τώρα την στιγμή που ξύπνησα και μου είπαν ότι «όλα πήγαν υπέροχα». Ένιωσα ότι είχα μια μικρή νίκη στη φαρέτρα μου και ότι πλέον μπορώ να είμαι λίγο πιο χαλαρή στο να απολαύσω τη ζωή και να περιμένει να έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος αν δεν το βιώσει, αν δεν έχει βιώσει την αγωνία να βλέπει να μεγαλώνει και να περνάει ο καιρός και να μην έχει σύντροφο».

Στο τέλος, είπε: «Νομίζω ότι τη βιώνεις ως συναισθηματική [ανάγκη], αλλά προκαλείται κυρίως από τον κοινωνικό περίγυρο και όχι απαραίτητα από τον δικό σου τον οικογενειακό, γιατί μπορεί να είναι πολύ χαλαρός ο δικός σου ο περίγυρος, οι υπόλοιποι όμως, τα τραπέζια που θα πας και θα σε ρωτήσουν, σου βάζουν σιγά-σιγά τον σπόρο και δεν το καταλαβαίνεις και μετά το βιώνεις ως συναίσθημα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ