Η Ζιζέλ Μπούντχεν ξέσπασε σε κλάματα όταν η αστυνομία την σταμάτησε λόγω παράβασης του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στο Surfside της Φλόριντα, την Τετάρτη.

Το σουπερμόντελ, 43 ετών, φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε το TMZ να μιλάει σε έναν αστυνομικό που την πλησίασε από το παράθυρο του οδηγού της μαύρης Mercedes G-Wagon της στην κομητεία Miami-Dade.

Η διάθεση της συγγραφέως του «Nourish» φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς νωρίτερα μέσα στην ημέρα εθεάθη να κάνει μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο της στη γειτονιά της στο Μαϊάμι

Φάνηκε να έχουν μια πολιτισμένη συζήτηση, καθώς της έδινε ένα έγγραφο που ενδεχομένως να ήταν μια κλήση. Ωστόσο, όταν η κάμερα γύρισε για να πάρει πιο κοντινό πλάνο της Μπούντχεν εκείνη ήταν εμφανώς αναστατωμένη.

Γιατί σταμάτησε τελικά η αστυνομία την Ζιζέλ;

Το πρόσωπο της Μπούντχεν ήταν μερικώς κρυμμένο κάτω από ένα λευκό καπέλο του μπέιζμπολ, με εκείνη να φαίνεται ελαφρώς κοκκινησμένη καθώς φαινόταν να σκουπίζει τα δάκρυά της. Ο αξιωματικός περίμενε υπομονετικά πριν επιστρέψει στο όχημα του λίγο αργότερα.

Όταν η ιστοσελίδα ενημέρωσης Page Six επικοινώνησε με την αστυνομία του Surfside, ένας αξιωματικός δημοσίων πληροφοριών δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό, πέρα από την επιβεβαίωση ότι όντως σταμάτησαν την Ζιζέλ Μπούντχεν λόγω παράβασης του ΚΟΚ.

Εκπρόσωπος του μοντέλου δεν απάντησε στο αίτημα της ιστοσελίδας Page Six για σχολιασμό.

Η διάθεση της συγγραφέως του «Nourish» φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς νωρίτερα μέσα στην ημέρα εθεάθη να κάνει μια χαλαρή βόλτα με τον σκύλο της στη γειτονιά της στο Μαϊάμι.

*Με πληροφορίες από Page Six | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ