O 33χρονος διάσημος ταυρομάχος Χουάν Ορτέγα «έφερε τα πάνω κάτω» στην Ανδαλουσία, όταν αποφάσισε να χωρίσει με την παραλίγο σύζυγο του Κάρμεν Ότε, λίγη ώρα πριν πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Ο γάμος επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε μια εκκλησία της πόλης Χερέθ, στθς 2 Δεκεμβρίου. Μάλιστα ήταν καλεσμένη όλη η ελίτ της Ανδαλουσίας. Και ενώ η νύφη ετοιμάζονταν για να μεταβεί στην εκκλησία, ο ταυρομάχος, την κάλεσε στο τηλέφωνο λέγοντας της πώς δεν θα την παντρευτεί, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσεις.

Την απάντηση σε ότι συνέβη μπορούν να δώσουν μόνο οι αληθινοί «πρωταγωνιστές» της είδησης

Όσο περνάνε οι μέρες, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το τι μπορεί να οδήγησε τον Χουάν Ορτέγκα να πάρει την απόφαση να ακυρώσει μια από τις πιο σπουδαίες ημέρες της ζωής του.

«Μιλάμε χωρίς να ξέρουμε, κατηγορούμε χωρίς αποδείξεις»

Ο Juan del Val ήταν ένας από τους καλεσμένους στο γάμο του ταυρομάχου τις 2 Δεκεμβρίου στη Jerez de la Frontera. Οι δύο τους είναι καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Ο συγγραφέας, αφού έζησε από κοντά την ματαίωση του γάμου λίγη ώρα νωρίτερα από το μυστήριο, έδωσε μια περιγραφή της εμπειρίας του από πρώτο χέρι.

«Μιλάμε χωρίς να ξέρουμε, κατηγορούμε χωρίς αποδείξεις, κρίνουμε χωρίς να έχουμε πληροφορίες και καταδικάζουμε… απαιτούμε μια εξήγηση(…) Τα περισσότερα από τα σχόλια σε αυτή την ανάρτηση θα είναι μια καλή απόδειξη για αυτό που λέω», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram του μαζί με μια φωτογραφία στην οποία ο συγγραφέας και ο ταυρομάχος εμφανίζονται μαζί με ένα πολύ συνένοχο βλέμμα.

Αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση οι πρώτες δηλώσεις του συγγραφέα επί του θέματος. Πριν από λίγες ημέρες διαβεβαίωνε στα μικρόφωνα των Gtres ότι την απάντηση σε ότι συνέβη μπορούν να δώσουν μόνο οι αληθινοί «πρωταγωνιστές» της είδησης.

Αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση οι πρώτες δηλώσεις του συγγραφέα επί του θέματος. Πριν από λίγες ημέρες διαβεβαίωνε στα μικρόφωνα των Gtres ότι την απάντηση σε ότι συνέβη μπορεί να δώσουν μόνο οι αληθινοί πρωταγωνιστές της είδησης. «Νομίζω ότι υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι που μπορούν να μιλήσουν για αυτή την ιστορία, αυτός και αυτή. Μόλις μιλήσουν αυτοί θα μάθουμε τι συνέβη».

*Με πληροφορίες από elmundo | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram | juanortega | davidbrachofotografia

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ