Μπορεί η Σίντι Κρόφορντ να έχει τον τίτλο ενός εκ των πιο διάσημων supermodels των ’90ς αλλά για την Κάια Γκέρμπερ θα είναι πάντα η μαμά της.

Μιλώντας στην έκθεση του Planet Omega στη Νέα Υόρκη, το δίδυμο μητέρα – κόρη ανοίχτηκε στο People για το πώς είναι η σχέση τους λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Αισθάνομαι ότι έχουμε δημιουργήσει έναν πραγματικά ισχυρό δεσμό και φιλία εκτός από το δυναμικό δίδυμο μητέρας – κόρης που ήταν τόσο διασκεδαστικό για εμένα τα τελευταία χρόνια

Η Σίντι Κρόφορντ έχει δουλέψει σε πολλές καμπάνιες με την κόρη της Κάια Γκέρμπερ, με το ζευγάρι να αφιερώνει χρόνο στη μεταξύ τους αλληλεπίδραση όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Αισθάνομαι ότι έχουμε δημιουργήσει έναν πραγματικά ισχυρό δεσμό και φιλία εκτός από το δυναμικό δίδυμο μητέρας – κόρης που ήταν τόσο διασκεδαστικό για εμένα τα τελευταία χρόνια», σημειώνει η Κάια Γκέρμπερ στο People.

Η κουλ μαμά Σίντι Κρόφορντ

Με τις δύο γυναίκες να δένονται μέσα από τα ενδιαφέροντά τους και την αγάπη τους για τα βιβλία και το θέατρο, η Κάια Γκέρμπερ σημειώνει πως η μητέρα της ξέρει πώς να τη ντροπιάζει, όπως κάθε άλλη μητέρα μπορεί να κάνει στην κόρη της.

«Έχω μια κουλ μαμά και εξακολουθεί να με ντροπιάζει συνεχώς» παραδέχεται η Κάια Γκέρμπερ για τη διάσημη μητέρα της Σίντι Κρόφορντ.

«Αλλά είναι καλό! Με επαναφέρει στη γη… πιθανότατα την ντροπιάζω κι εγώ συνέχεια», συμπλήρωσε η Κάια Γκέρμπερ.

Ενώ γνωρίζουν πώς να περνούν καλά εκτός σετ, το δίδυμο φέρνει το γέλιο και στη δουλειά. «Μου φαίνεται σαν να δουλεύω με έναν πολύ καλό φίλο», εξομολογείται στο People.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ