Η Τάιρα Μπανκς επιστρέφει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την τελευταία της εμφάνιση στο διάσημο show.

Στο πρώτο show του brand μετά από έξι χρόνια απουσίας, το θρυλικό μοντέλο δηλώνει: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ποτέ ότι θα επέστρεφα σε αυτή την πασαρέλα».

Η Μπανκς, η οποία υπηρέτησε ως «άγγελος» της Victoria’s Secret από το 1997 έως το 2005, αναπολεί την τελευταία της εμφάνιση. Θυμάται το εντυπωσιακό κόκκινο set εσωρούχων, ενώ από τη μέση της, αλλά και την κόκκινη κάπα που ολοκλήρωνε την εμφάνισή της, κρέμονταν δεκάδες μετάλλια.

«Η τελευταία μου πασαρέλα ήταν μ΄αυτό το κόκκινο σύνολο και είχα αυτά τα μετάλλια γύρω από τη μέση μου. Είχα πολύ μακριά μαλλιά, τρελές μακριές βλεφαρίδες και κρατούσα αυτό το σκήπτρο που έγραφε «V» στο χέρι μου. Και έφτασα στο τέλος του διαδρόμου και το φίλησα».

Photo by Dimitrios Kambouris/WireImage for Full Picture

Η Τάιρα Μπανκς έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο χώρο της μόδας, ανοίγοντας δρόμους για τη διαφορετικότητα και την εκπροσώπηση.

Ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα, που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue, επαναστατώντας τον κόσμο της μόδας. Επιπλέον, ως παρουσιάστρια του “America’s Next Top Model”, καθόρισε τη βιομηχανία και επηρέασε πολλές γενιές νέων μοντέλων.

Η επιστροφή της στην πασαρέλα της Victoria’s Secret είναι ένα σημαντικό γεγονός, που υπογραμμίζει την εξέλιξη της μόδας και τη διαρκή αναγνώριση της ως fashion icon.

Με αυτήν την κίνηση, η Τάιρα Μπανκς, όχι μόνο γυρίζει πίσω στον χρόνο, αλλά φέρνει και μια νέα πνοή στο brand, ενσωματώνοντας την εμπειρία και τη σοφία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

*Πηγή: Grace



ΠΗΓΗ