Λίγες ώρες πριν υποδεχτεί την Αναστασία στο πλατό του Night Out, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάθισε στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή του, τις ανησυχίες και τα πιστεύω του.

Ο παρουσιαστής του MEGA μίλησε για τη γνωριμία του με τη Δανάη Μπάρκα, με την οποία τον συνδέει μια στενή φιλία και την οποία γνώρισε όταν εκείνος πρωταγωνιστούσε στο Σεσουάρ για δολοφόνους.

«Νιώθω ευλογημένος γιατί είναι μια εκπομπή που ξεκινήσαμε μόνοι μας στο YouTube με την ομάδα μου στην Κύπρο και το πήγαμε σε ένα λεωφορείο και περάσαμε καταπληκτικά» σχολίασε ο Θεοχάρης, αναφερόμενος στο Night Out που φέτος διανύει την τρίτη του σεζόν στο MEGA (δεύτερη στο πλατό). «Νομίζω ότι το πλατό ήταν μια σφραγίδα ότι αυτό μπορεί να γίνει και κάτι το οποίο δεν το κάνουμε απλά για να σπάσουμε πλάκα. Το Κάνουμε γιατί έχει κάτι να πει» συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση ποια στήλη της εκπομπής του αγαπά, απαντά: «Αγαπώ το οτιδήποτε δεν θυμίζει εκπομπή. Μου αρέσει το μπαρ, μου αρέσουν τα παιχνίδια που γίνονται στο πλατό και μου αρέσει και η κουβέντα που προσπαθώ με νύχια και με δόντια να είναι σαν να σβήνουν οι κάμερες».

Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος που έχει κερδίσει ο ίδιος για τον εαυτό του είναι εκείνος του ηθοποιού κι ας πέρασαν χρόνια πριν τολμήσει να το προφέρει. «Είμαι πάντα ηθοποιός, γιατί ηθοποιός δεν είναι επιλογή μου. Για πολλά χρόνια δεν τολμούσα να το πω γιατί θεωρώ ότι είναι βαρύ το φορτίο. […] Ο τίτλος και το καλούπι του ηθοποιού είναι φανταστικό. Είναι μια ψυχοσύνθεση, μια ψυχοθεραπεία και ένα λειτούργημα», είπε. Σε κάθε περίπτωση σχολιάζει: «Ηθοποιός είμαι μωρέ, είμαι ένας ηθοποιός που τολμάει και κάνει πολλά πράγματα. Ήθελα να το κάνω στη δουλειά αυτή, στο θέαμα».

Συζητώντας με τον Άρη Καβατζίκη και τη Δανάη Μπάρκα για το πρόσωπο που βλέπουμε στη σκηνή και μπροστά από τις κάμερες, ο Θεοχάρης παραδέχεται πως δεν αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του. «Δεν θέλω να ξέρουν οι υπόλοιποι τι είμαι, δεν θέλω να μοιράζομαι τίποτα γιατί δεν ξέρω τι αντίκτυπο θα έχει αυτό. Είναι πολύ συγκεκριμένη η δουλειά μου, ποιος είμαι να κάτσω να πω και εγώ τη γνώμη μου;» αναφέρει. «Δεν μπορώ να έχω άποψη για τα πάντα […] εγώ θέλω να προσφέρω συναίσθημα, αν μπορώ να το κάνω αυτό γυρνάω σπίτι μου και είμαι ευτυχής», προσθέτει.

Μάλιστα, σημειώνει πως παρότι έχει άποψη για την πολιτική για παράδειγμα, καθώς ο πατέρας του είχε ασχοληθεί με τα κοινά και οι γονείς του είναι πρώην διπλωμάτες δεν πιστεύει πως μπορεί να βγαίνει να λέει την άποψη του για ό,τι συμβαίνει πολιτικά.

Τι θα έλεγε όμως ο ηθοποιός σήμερα, στον 20χρονος εαυτό του; «Ο Θεοχάρης στα 39 θα έλεγε στον Θεοχάρη στα 20 να το βουλώσει» σχολιάζει παρότι παραδέχεται πως θα ήθελε να έχει στοιχεία που είχε στα 20 του. «Θα ήθελα να είμαι πιο ατίθασος. Έχω κωλώσει, σαν να βάρυνα. Με ηρέμησαν οι σφαλιάρες» λέει.

Κλείνοντας την κουβέντα, ο Θεοχάρης αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του εαυτού του που του… πηγαίνουν. «Μου αρέσει που είμαι ευγενής τύπος, είμαι διακριτικός, δεν θέλω να φέρνω κανέναν τύπο σε δύσκολη θέση. Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να επιλέγω την αγάπη γιατί είμαι πολύ σκοτεινός. Ούτε ψυχοθεραπεία δεν τόλμησα να κάνω» λέει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την απολαυστική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα:

Το τελευταίο Night Out για το 2023

Η αγαπημένη των μουσικών charts, Αναστασία, συναντά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη απόψε στις 00:10. Η ενζενί του ελληνικού πενταγράμμου μιλά για την τεράστια επαγγελματική της επιτυχία και εξομολογείται τις σκοτεινές στιγμές φόβου και αγωνίας που βίωσε παράλληλα με την ανοδική της πορεία.

Πόσο την επηρέασε ο θάνατος της γιαγιάς της; Πώς αντιμετώπισε τις φωνές που στάθηκαν επικριτικά απέναντι στην απόφασή της να μιλήσει για την καταγωγή της; Θα περάσει το τεστ ειλικρίνειας στο οποίο θα την υποβάλει η κολλητή της, Marseaux, με τη βοήθεια ανιχνευτή ψεύδους;

Πριν αποχαιρετήσει το late night show, η Αναστασία τραγουδά παρέα με τον Θεοχάρη και τη Frau Δήμητρα ορισμένες από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες της!



ΠΗΓΗ