H Λίζα Μπονέ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζέισον Μομόα δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους. Η ηθοποιός ενημέρωσε δικαστήριο του Λος Άντζελες τη Δευτέρα ότι εκείνη και ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» είχαν έρθει σε συμφωνία σχετικά με την περιουσία και τα συζυγικά τους δικαιώματα, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η 56χρονη έκανε την αίτηση στις 8 Ιανουαρίου αναφέροντας τις αγεφύρωτες διαφορές ως αιτία διαζυγίου. Η ημερομηνία του χωρισμού τους ήταν η 7η Οκτώβρη 2020. Έκαναν όμως κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους τον Ιανουάριο του 2022 προκαλώντας έκπληξη.

Στην αίτηση διαζυγίου η Lisa Bonet ζήτησε από το δικαστήριο συνεπιμέλεια για τα παιδιά και καθόλου διατροφή για καμία από τις δύο πλευρές.

Η κοινή ανακοίνωση του χωρισμού τους

«Έχουμε όλη νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της μεταβατικής περιόδου… Μία ανατροπή ξεδιπλώνεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… νιώθοντας και βιώνοντας τις συνταρακτικές αλλαγές που συμβαίνουν», είχαν αναφέρει στην ανακοίνωση του χωρισμού τους.

«Μοιραζόμαστε τα νέα της οικογένειάς μας ότι τραβάμε χωριστούς δρόμους», πρόσθεσαν. «Η αγάπη ανάμεσά μας παραμένει, εξελίσσεται με τρόπους που θα ευχόταν να γνωρίσει και να βιώσει. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλος να γίνει ό,τι μάθει να γίνει».

«Η αφοσίωση μας είναι ακλόνητη στην ιερή ζωή των παιδιών μας. Μαθαίνουμε στα παιδιά μας τι είναι πιθανό», κατέληξαν.

Πως γνωρίστηκαν

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων σε jazz club το 2005 και ξεκίνησαν να είναι ζευγάρι. Σε εμφάνισή του στο The Late Late Show με τον James Corden ο Jason Mamoa είχε πει για το πρώτο τους ραντεβού: «Έτυχε απλά να είμαστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή».

Δύο χρόνια αργότερα, το 2007, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ενώ το 2007 απέκτησαν και το δεύτερο. «Η απόλυτη μορφή της τέχνης της είναι να είναι φαινομενική μητέρα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός το 2017 για τη μητέρα των παιδιών του.

Μετά από 12 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Η μυστική τελετή έγινε τον Οκτώβριο του 2017 αλλά 5 χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2022, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Jason Momoa

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ