Ο Σεμπάστιαν Σταν θα υποδυθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στα νιάτα του. Η νέα του ταινία «The Apprentice», στην οποία θα δούμε επίσης τους Τζέρεμι Στρονγκ και Μαρία Μπακάλοβα, αφηγείται την ιστορία του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ όταν έκανε τα πρώτα του βήματα κι έχτιζε την αυτοκρατορία του ως κτηματομεσίτης.

Σε σκηνοθεσία του Αλί Αμπάσι, το έργο παρουσιάζει την αρχή μίας αμερικανικής δυναστείας και θίγει ζητήματα εξουσίας, διαφθοράς και εξαπάτησης.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά η «Post», ο 41χρονος ηθοποιός, κάθισε σε ένα παγκάκι στο πάρκο όπου απόλαυσε ένα σάντουιτς και μια κόκα-κόλα.
Φορούσε το χαρακτηριστικό σκούρο κοστούμι του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ με μια μπλε και μπεζ γραβάτα με μοτίβο.

Σε άλλα πλάνα, ο Σταν περπατούσε στους δρόμους της πόλης με τα χέρια μέσα στην καμπαρντίνα του, ενώ το κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθούσε πίσω του. Επίσης, η περούκα του Σταν έμοιαζε πολύ με το διάσημο χτένισμα του Τραμπ.

Τι θα δούμε στις οθόνες μας

Η ταινία θα επικεντρώνεται στο ξεκίνημα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, την εποχή που ήταν νέος και δραστηριοποιούνταν στον κατασκευαστικό κλάδο στη Νέα Υόρκη, τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Συγκεκριμένα διαδραματίζεται στις δεκαετίες του 1970 και του 1980 και ακολουθεί το ταξίδι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ μέχρι να γίνει μεγιστάνας ακινήτων στη Νέα Υόρκη, παράλληλα με τη σχέση του με τον Ρόι Κον – τον διαβόητο δικηγόρο που έγινε μέντορας του Τραμπ και αργότερα απολύθηκε για ανήθικη συμπεριφορά.

H σύνοψη της ταινίας κάνει λόγο για «μια ιστορία μέντορα-προστατευόμενου που περιγράφει την προέλευση μιας αμερικανικής δυναστείας» και «αποκαλύπτει το ηθικό και ανθρώπινο κόστος μιας κουλτούρας που ορίζεται από νικητές και ηττημένους».



ΠΗΓΗ