Η Βάσια Τριφύλλη έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων σχολίασε την καθημερινότητα αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις. Μάλιστα δεν παρέλιεψε να εκφέρει την προσωπική της άποψη τόσο για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη όσο και για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τα σχόλια της ηθοποιού για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Είμαι μια γυναίκα που έχω και άποψη πολιτική και σεξουαλική. Λοιπόν, εμένα δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι όμορφοι άντρες, αλλά δεν τους καταδικάζω κιόλας.

Δεν έχω εξιταριστεί από έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχω εξιταριστεί όμως από έναν ταλαντούχο άντρα, από έναν ενδιαφέροντα άντρα. Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, γιατί τον εμποδίζει το πουλί του. Δεν βαριέται να το κοιτάει. Είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική.»

Το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Χαίρομαι που ζω για να δω τι θα γίνει. Δεν πιστεύω βέβαια ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει με δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Είμαι χειρότερα από επιφυλακτική. Είμαι παραδοσιακή. Άσε που δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα.»

Για το αν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν ξέρω. Με όσους ήμουν μαζί πάντως, τους γούσταρα. Όποιος σκόπευε να με παρενοχλήσει, δεν προλάβαινε γιατί είχα ήδη φύγει».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ