Συνεχίζεται το σίριαλ με τα σενάρια περί «πρόθεσης υπουργοποίησης» του Στέφανου Κασσελάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά τις απανωτές διαψεύσεις από τον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος, μάλιστα, μίλησε για «επιθεώρηση ΣΥΡΙΖΑ» και «προϊόν επιστημονικής φαντασίας», πηγές της Κουμουνδούρου επανέρχονται, σημειώνοντας πως «όσες ύβρεις και χαρακτηρισμούς κι αν εκτοξεύσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η αλήθεια είναι επίμονη και δεν μπορεί να κρυφτεί».

«Προφανώς η πρωινή γραμμή περί ‘fake news’ έχει πάει περίπατο»

Και υποστηρίζουν ότι παραμένουν αναπάντητα τα εξής ερωτήματα:

– «Θα μας απαντήσουν επιτέλους αν ο κ. Μητσοτάκης είχε ζητήσει ή όχι προσωπικά τη βοήθεια του κ. Κασσελάκη για οικογενειακά του ζητήματα, εκφράζοντάς του επανειλημμένως την εκτίμησή του;

– »Ενημερώθηκε τελικά ο κ. Μαρινάκης ποιο ήταν το υπουργείο που προτάθηκε στον κ. Κασσελάκη πριν από τις εκλογές του 2019;».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «είναι ενδιαφέρον ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά σε δημοσιογραφική ερώτηση ότι ‘δεν έχει υπάρξει ποτέ προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη’. Επιμένει σε αυτό;», ρωτούν τον Παύλο Μαρινάκη.

Για να καταλήξουν πως «είναι προφανές ότι η πρωινή γραμμή περί ‘fake news’ έχει πάει περίπατο, όπως είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Μητσοτάκης βάζει τον κ. Μαρινάκη να κάνει πολύ βρώμικη δουλειά, παραμονή των Θεοφανείων».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ