Στη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον αναφέρθηκε για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την «πειραγμένη» φωτογραφία ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

«Η σύζυγός μου είναι η καλλιτεχνική»

Μάλιστα ο πρίγκιπας της Ουαλίας μιλώντας κατά την επίσκεψή του σε μια ομάδα νέων στο Λονδίνο, χρησιμοποίησε ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια αναφερόμενος στη δημιουργικότητα και στην καλλιτεχνική φύση της συζύγου του.

«Η σύζυγός μου είναι η καλλιτεχνική», είπε ο διάδοχος του θρόνου, καθώς στόλιζε μπισκότα με μια ομάδα παιδιών σε ένα κέντρο νεότητας στο δυτικό Λονδίνο. Το κέντρο WEST, το οποίο σημαίνει Where Everyone Sticks Together (Εκεί που Όλοι Μένουν Μαζί), πήρε το όνομά του από τους νέους που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις, οι οποίες ανοίγουν επίσημα τον Απρίλιο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διακοσμεί μπισκότα με τη βοήθεια παιδιών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο WEST, τη νέα ζώνη νεολαίας στο Λονδίνο, Βρετανία (Πηγή: Frank Augstein/REUTERS)

Σύμφωνα με το Sky News, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έπαιξε επίσης μπιλιάρδο και μπάσκετ με τα παιδιά και τους εφήβους, προτού συμμετάσχει σε μια ομάδα που εργάζεται σε ένα πρόγραμμα για την ψυχική υγεία.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παίζει μπιλιάρδο κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο WEST, τη νέα ζώνη νεολαίας στο Λονδίνο (Πηγή: Frank Augstein/REUTERS)

«Πόσο χρόνο περνάτε στο τηλέφωνό σας την ημέρα;», ρώτησε τους εφήβους και πρόσθεσε γελώντας: «Μπορούμε όλοι να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό». Όταν ένα κορίτσι είπε ότι ξοδεύει 15 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνό της, ο Γουίλιαμ απάντησε: «Αυτό είναι πολύ – βάζω στοίχημα ότι νιώθεις καλύτερα όταν έρχεσαι εδώ».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παίζει μπάσκετ ενώ νέοι τον παρακολουθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο WEST, τη νέα ζώνη νεολαίας στο Λονδίνο, Βρετανία (Πηγή: Frank Augstein/REUTERS)

Ο πρίγκιπας επέστρεψε στο θέμα αργότερα, καθώς συμμετείχε στη διακόσμηση μπισκότων. «Και οι ενήλικες είναι ένοχοι γι’ αυτό. Κι εμείς [πρέπει] να είμαστε καλύτεροι με τα τηλέφωνά μας… Ξοδεύουμε αιώνες στα τηλέφωνά μας», είπε ακόμα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πανηγυρίζει με τους νέους αφού έχει πετύχει καλάθι παίζοντας μπάσκετ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο WEST, τη νέα ζώνη στο Λονδίνο (Πηγή: Frank Augstein/REUTERS)

Τα συγκεκριμένα σχόλια έρχονται μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας της φωτογραφίας που ανέβασε η Κέιτ Μίντλετον και στην οποία ποζάρει μαζί με τα παιδιά της για τη γιορτή της Μητέρας . Η φωτογραφία διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί επεξεργασία με περισσότερες από 10 παραποιήσεις και ανακλήθηκε από μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα.

H συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το παλάτι του Κένσιγκτον, δηλώνοντας ότι «συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία φωτογραφιών».

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι συχνά με την επεξεργασία. Ήθελα να εκφράσω την απολογία μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε. Ελπίζω όσοι γιορτάζατε να είχατε μια υπέροχη ημέρα της Μητέρας» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Χ η Κέιτ Μίντλετον.

Ο σάλος προκλήθηκε εν μέσω εικασιών σχετικά με την υγεία της Κέιτ μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο και αφού παρέμεινε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο.

Λεπτομέρειες για την κατάστασή της δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε προηγουμένως ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο και ότι η Κέιτ επιθυμεί οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της να παραμείνουν ιδιωτικές.

Έκτοτε αναρρώνει και δεν έχει συμμετάσχει σε επίσημη υποχρέωση από τότε που ενώθηκε με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας για έναν περίπατο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Βέβαια τη Δευτέρα λίγο αφότου απολογήθηκε για την «πειραγμένη» φωτογραφία, οι παπαράτσι την εντόπισαν και τη φωτογραφία και την απαθανάτισαν.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δήλωσε ότι δεν θα εκδώσει την αρχική φωτογραφία.



ΠΗΓΗ