Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκάλυψε πώς βρέθηκε σε «μπελάδες» μετά τα γυρίσματα μιας ερωτικής σκηνής που όπως λέει «την ένιωσε σαν να ήταν αληθινή».

Ο 43χρονος Γκόσλινγκ έχει γυρίσει αρκετές καυτές σκηνές στην καριέρα του, αλλά ήταν εκείνη από μια ταινία του 2010 που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ως η γυναίκα που βρισκόταν στην εν λόγω κατάσταση, δεν βρήκα απολύτως τίποτα σκανδαλώδες, κακόγουστο ή αηδιαστικό σε αυτό»

Στην ταινία ο Γκόσλινγκ πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Μισέλ Γουίλιαμς.

Η ταινία αφορούσε την ερωτική ζωή του ζευγαριού Cindy και Dean (τους οποίους υποδύονται ο Γκόσλινγκ και η Γουίλιαμς) κατά τη διάρκεια του δυσλειτουργικού γάμου τους, παράλληλα με την ανατροφή της κόρης τους, εν μέσω προσπαθειών να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους.

Φωτογραφία: IMDb

«Το σεξ έμοιαζε αληθινό»

Μιλώντας στον Guardian, ο Γκόσλινγκ αποθέωσε την ταινία -που ονομάζεται Blue Valentine- ως ένα «αντι-ρομάντζο» και αποκάλυψε ότι η αυθεντικότητα και το να κάνει την πλοκή να μοιάζει «αληθινή» ήταν κάτι που τον «ενθουσίασε».

«Όταν γυρίσαμε αυτή τη σκηνή, τόσο ο Ράιαν όσο και ο Ντέρεκ μου είπαν: «Αν αυτό σε ενοχλεί όταν το δεις στην ταινία, θα το αφαιρέσουμε»

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο σκηνοθέτης Ντέρεκ Σιάνφρανς ήθελε αυτή η ταινία να εξυμνεί τα ελαττώματα των ανθρώπων, να απομυθοποιήσει το ρομάντζο και να κάνει κάτι που να μοιάζει αληθινό. Αυτό με ενθουσίασε».

Στη σκηνή, ο χαρακτήρας του Γκόσλινγκ κάνει στοματικό έρωτα στον χαρακτήρα που υποδύεται η Γουίλιαμς, τη Σίντι. «Το σεξ έμοιαζε αληθινό – δεν ήταν σέξι ή «μια σκηνή σεξ», και γι’ αυτό μπλέξαμε», είπε.

Ο Γκόσλινγκ υπογράμμισε ότι ο λόγος για τον οποίο η σκηνή του σεξ έμοιαζε τόσο «αληθινή» ήταν επειδή είχε κάνει τόσο «καλή δουλειά» στο να την υποδυθεί. Ο ίδιος αποκάλυψε: «Δεν πρέπει να τιμωρείσαι επειδή έκανες καλή δουλειά».

«Είμαι περήφανη»

Παράλληλα, η Γουίλιαμς δήλωσε στο Reuters ότι ήταν «σοκαρισμένη» από τη διαμάχη. «Όταν γυρίσαμε αυτή τη σκηνή, τόσο ο Ράιαν όσο και ο Ντέρεκ μου είπαν: «Αν αυτό σε ενοχλεί όταν το δεις στην ταινία, θα το αφαιρέσουμε».

«Σκέφτηκα: Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε ταινία και είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη. Μπράβο μας που το κάναμε αυτό».

«Ως η γυναίκα που βρισκόταν στην εν λόγω κατάσταση, δεν βρήκα απολύτως τίποτα σκανδαλώδες, κακόγουστο ή αηδιαστικό σε αυτό».

*Mε πληροφορίες από: Unilad | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Blue Valentine | Prime Video



ΠΗΓΗ