Ο Ράσελ Μπραντ μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τις πολλαπλές καταγγελίες βιασμού που αντιμετωπίζει, αρνούμενος τις κατηγορίες και χαρακτηρίζοντάς τες ως «οδυνηρές επιθέσεις».

Ο Μπραντ έχει ανακριθεί δύο φορές από την αστυνομία σε σχέση με συνολικά εννέα φερόμενα αδικήματα και οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Ο ίδιος υποστήριζε πάντα ότι οι σχέσεις του ήταν συναινετικές

Ο 48χρονος Μπραντ εμφανίστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή X του Τάκερ Κάρλσον κατά τη διάρκεια μιας εκτενούς και φλύαρης 45λεπτης συνέντευξης, όπου αναφέρθηκε αρκετές φορές στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και στις συνεχιζόμενες έρευνες της αστυνομίας και του BBC.

Εννέα φερόμενα αδικήματα

«Φυσικά και αρνούμαι όλους τους ισχυρισμούς… που έχουν διατυπωθεί», είπε και πρόσθεσε: «Απορρίπτω τους ισχυρισμούς με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Arthur και Forgetting Sarah Marshall χαρακτήρισε τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται ως «τρομακτικά» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η κριτική που δέχεται είναι μια «εσκεμμένη απόπειρα να κλείσει κάθε διαφωνία με έναν εκπληκτικά επιθετικό τρόπο».

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ο μικρός του γιος που ήταν 12 εβδομάδων εκείνη την εποχή υποβαλλόταν σε εγχείρηση καρδιάς.

«Ο γιος μου γεννήθηκε με καρδιακή πάθηση, ενώ αυτό συνέβαινε, υποβαλλόταν σε εγχείρηση καρδιάς σε ηλικία 12 εβδομάδων», είπε στον Κάρλσον.

Ο Μπραντ έχει ανακριθεί δύο φορές από την αστυνομία σε σχέση με συνολικά εννέα φερόμενα αδικήματα και οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Ο ίδιος υποστήριζε πάντα ότι οι σχέσεις του ήταν συναινετικές.

Πηγή: DailyMail

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ