Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που η makeup artist Brandi Mallory έφυγε από τη ζωή στα 40 της χρόνια. Η σταρ του ριάλιτι «Extreme Weight Loss» Brandi Mallory πέθανε στις 9 Νοεμβρίου στο Stone Mountain, Ga., με την αιτία του θανάτου της να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Η Brandi Mallory εμφανίστηκε στην τέταρτη σεζόν του «Extreme Weight Loss» του ABC που προβλήθηκε το 2014. Σε συνέντευξή της στο YouTube το 2018 είχε μοιραστεί με την Kirby Carroll πώς κατέληξε στο ριάλιτι.

Ξυπνούσα κυριολεκτικά κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία που ξυπνάω. Σαν να μην ξέρω τι πρόκειται να μου συμβεί

Ήταν ο θάνατος ενός κοριτσιού από την αδερφότητά της σε ηλικία 29 ετών που την ώθησε να χάσει βάρος.

«Ξυπνούσα κυριολεκτικά κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία που ξυπνάω. Σαν να μην ξέρω τι πρόκειται να μου συμβεί», ανέφερε τότε χαρακτηριστικά.

Οι σκέψεις που τη βασάνιζαν

«Όταν στριφογυρίζει στο μυαλό σου ότι ίσως να πρέπει να κάνω κάτι για το βάρος μου, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να πεθάνω κι εγώ, τότε ίσως χρειάζεται να προσέξεις κάτι τέτοιο», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει κάστινγκ για το The Biggest Loser, αλλά δεν είχε επιλεγεί για εκείνη την εκπομπή. «Κυριολεκτικά κάθε βήμα από τότε ήταν ο Θεός. Προσευχήθηκα για αυτή την αίτηση πριν τη στείλω. Προσευχήθηκα σε κάθε βήμα», σημείωνε εκείνη την εποχή.

Στην εκπομπή η Brandi Mallory αποκάλυπτε ότι στα πιο βαριά της ζύγιζε περίπου 149 κιλά. Στη διάρκεια της εμφάνισής της στο Extreme Weight Loss αγωνίστηκε στο Half Ironman, μια πρόκληση φυσικής κατάστασης για την οποία χρειάστηκε να κολυμπάει, να κάνει ποδήλατο και να τρέχει για συνολικά 70,3 μίλια σε λιγότερο από οκτώ ώρες.

Από τότε που εμφανίστηκε στο ριάλιτι, η Brandi Mallory συνέχισε το ταξίδι της γυμναστικής μέσω του χορού. Μοιραζόταν συχνά το πάθος της για το μακιγιάζ με τους followers της στο Instagram.

Ήταν λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της που έκανε την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η οικογένεια και οι φίλοι της τίμησαν τη μνήμη της με μια αγρυπνία στις 12 Νοεμβρίου, ενώ θα τελεστεί μνημόσυνο την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.



ΠΗΓΗ