Η χιπ χοπ κοινότητα αποχαιρετά τον ράπερ Mo Skillz, κατά κόσμον Δημοσθένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία μόλις 38 χρόνων. Σύμφωνα με πληροφορίες από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Τα τελευταία χρόνια, ζούσε μαζί με το παιδί του και τη σύζυγο του στην Κύπρο. Είχε γίνει ευρέως γνωστός έπειτα από το κομμάτι που είχε γράψει για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή Τζιοβάνι, ο οποίος μάλιστα λάτρεψε τόσο πολύ το τραγούδι που το έβαλε ήχο κλήσης στο κινητό του. Ο ράπερ είχε κερδίσει την εκτίμηση του κοινού λόγω της αυθεντικότητας του.

Απεικονίζονται να κρατάνε αγκαλιά τη φανέλα του, η οποία γράφει GIOVANNI και το νούμερο δέκα

Η «ιστορική» φωτογραφία

Πριν ενάμιση μήνα είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία είχε δημοσιεύσει τη φωτογραφία του με τον ποδοσφαιριστή, στην οποία απεικονίζονται να κρατάνε αγκαλιά τη φανέλα του, η οποία γράφει GIOVANNI και το νούμερο δέκα, γράφοντας:

«ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΧΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΖΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΙΒ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΚΛΑΦΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΜΟΥΝ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΟ ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ».

Πρόσφατα, είχε ετοιμάσει τη νέα του μουσική δουλειά με τίτλο «Λένε» γράφοντας « Πότε θέτε να το σκάσω εργαλεία μου;» ενώ είχε ανακοινώσει την επίσημη πώληση του Mo Skillz «Rinascita» Official Merch.

Οι δημοσιεύσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν γεμίσει με σχόλια – μηνύματα αποχαιρετισμού.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ