Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Σοφία Γαλακτερού βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος όσο εκείνη παρουσίαζε την συναυλία, την οποία ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους και η έναρξη του 2024. Η μικρή, μάλιστα, φωτογραφήθηκε δίπλα στον νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Αρκετοί έκαναν λόγο ότι πρόκειται για προσφυγόπουλο και ότι θα έπρεπε στη γιορτή να συμμετέχει κάποιο παιδί από την Ελλάδα, μην γνωρίζοντας ότι πρόκειται για την κόρη του ζευγαριού.

Η Ζαμπέτογλου και ο Γαλακτερός έχουν αποκτήσει μαζί την 9χρονη Σοφία, ενώ ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής έχει ένα ακόμη παιδί από τον πρώτο του γάμου, τον Παύλο Γαλακτερό.

Τα σχόλια με το πικρόχολο ύφος

«Το μήνυμα είναι σαφές. Η Αθήνα ανήκει στους λάθρο. Εσείς γηγενείς δεν θα τολμάτε πια να πατήσετε στις εκδηλώσεις που πληρώνετε με το αίμα σας. Όλα για τους λαθρομουσλιμια γίνονται. Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά να ευχηθεί στο ακροατήριο Χαμάς καλή χρονιά. Ελληνόπουλο δεν υπήρχε, γιατί τα πάντα είναι συμβολισμός», έγραφε χαρακτηριστικά ένα μήνυμα.



ΠΗΓΗ