Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο ο 50χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον κουνιάδο του, για το βιασμό της κόρης του, στο Βόλο.

Ο 50χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στο Βόλο, όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του πριν εκείνη ενηλικιωθεί, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με το gegonota.news η Εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του 50χρονου, πρόταση με την οποία διαφώνησε ο ανακριτής. Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Μέχρι τότε, ο 50χρονος θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με κλάματα και χειροκροτήματα από τους συγγενείς του 50χρονου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια του Βόλου και είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Συγκινημένοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους και οι δυο συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου κύριοι Κούγιας και Βασιλικός.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ