Σε εκδήλωση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς βρέθηκε το πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Συγκεκριμένα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης παρακολούθησε εκδήλωση στη Νέα Σμύρνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, όπου μίλησαν η βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου καθώς και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

Η παρουσία του δίνει στίγμα επικοινωνίας του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου με τα στελέχη της Νέας Αριστεράς

Η Νέα Αριστερά βρίσκεται σε διαρκείς συνελεύσεις σε ολόκληρη τη χώρα με σκοπό τη συγκρότησή της σε κόμμα. Η παρουσία του Γαβριήλ Σακελλαρίδη -που ήταν η πρώτη σε εκδήλωση της κοινοβουλευτικής ομάδας- δίνει στίγμα επικοινωνίας με τα στελέχη της Νέας Αριστεράς.

Δείτε στιγμιότυπο από την εκδήλωση (στα αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης):

Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στη Νέα Σμύρνη

Σημειώνεται ότι τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς που θα επισφραγίσει τις διαδικασίες και τις ζυμώσεις που θα καταλήξουν σε κάποιο ιδρυτικό κείμενο.

Στόχος της Νέας Αριστεράς είναι το ιδρυτικό συνέδριο να διεξαχθεί μετά το καλοκαίρι.

Για τον καθορισμό των βημάτων και την οργάνωσης της πανελλαδικής συνδιάσκεψης στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου αρμόδιο είναι το προσωρινό συντονιστικό της κοινοβουλευτικής ομάδας, που εκλέχθηκε στη διάρκεια των εργασιών της πανελλαδικής σύσκεψης στελεχών.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ